Inloggen


Login Registeren
0
Home - Stoelen - Eetkamerstoelen

Eetkamerstoelen kopen bij Meubelen-Online

Schitterende design eetkamerstoelen online kopen? Bij Meubelen-Online lukt dat zeker. Wij hebben een zeer brede collectie in uiteenlopende stijlen. Van klassiek en retro, tot zeer modern. Meubelen-Online heeft precies die eetkamerstoelen die u zoekt. Daarbij hebben we erg ons best gedaan de prijzen scherp te houden. Een goede eethoek behoeft toch al vaak vier, zes of acht stoelen. Dan is een voordelige prijs wel zo fijn. Bekijk ook de speciale subcategorieën met de beroemde Vlinderstoelen, de collectie Eetkamerbanken en de subcategorie met alle varianten van de ribstof eetkamerstoelen Ridge van interieurlabel Zuiver. Voor vragen telefoon +31(0)582152877

Bezig met laden...
-32%
€ 99,00 € 67,50
   1  2 3 4 5  

De juiste verhouding, de hoogste kwaliteit

Een betaalbare prijs hoeft geen afbreuk te doen aan het uiterlijk van uw eetkamerstoelen. De eetkamerstoelen die wij verkopen zijn namelijk zeer trendy en van de allerbeste kwaliteit. De design eetkamerstoelen hebben een buisframe, houten poten of een metalen voet en zijn geschikt voor bijna ieder interieur. De kleuren lopen uiteen van antraciet-kleurige eetkamerstoelen tot rode, groene en witte stoelen. Kortom, van alles is mogelijk. Naast beroemde eetkamerstoelen van bijvoorbeeld de designers Zuiver heeft Meubelen-Online ook een eigen design lijn ontwikkeld onder de naam Pit-Art.

Betaalbare eetkamerstoelen kopen

Een hele goede tip is onze collectie eetkamerstoelen met een "Renewed Design". Onze variant op de retro Vlinderstoel van Arne Jacobsen doet in kwaliteit niet onder voor het origineel, maar is wel een flink stuk goedkoper. Ook hebben de eetkamerstoelen die wij verkopen hun weg gevonden naar het bedrijfsleven. Eetkamerstoel Rainbow wordt onder meer gebruikt in restaurants, omdat deze de juiste sfeer uitstraalt, een goede kwaliteit heeft en daarnaast heel betaalbaar is. De prijs-kwaliteit verhouding van onze eetkamerstoelen is zo goed dat ook heel veel bedrijven hun eetkamerstoelen kopen bij Meubelen-Online.   


Beoordeling door klanten: 8.5 / 10 - 191 beoordelingen
Aantal stemmen: 191 Meubelen-Online
8.5 10
Beoordeling door klanten: 8.5 / 10 - 191 beoordelingen