0
Home - Kasten - Boekenkast
Boekenkast

Boekenkast

Bekijk hier de gevarieerde collectie boekenkasten van Meubelen-Online. Je vindt hier open boekenkasten om te combineren met boeken en decoratieve accessoires. Boekenkasten met glazen deuren waar je enorme verzamelingen boeken in kwijt kunt. En je vindt hier boekenkasten in verschillende stijlen zoals de industriele boekenkasten en de witte houten boekenkasten in een chique klassieke woonstijl.

* Lees verder onder aan de pagina!

Bezig met laden...

Boekenkast in de woonkamer

Als je een boekenkast in de woonkamer wilt gebruiken dan moet hij vaak gecombineerd worden met andere kasten zoals een tv-dressoir. Daarom kun je het beste een niet te grote boekenkast kiezen. 
Als je een lange smalle kamer hebt kan het ook een goede oplossing zijn om de boekenkast halverwege te plaatsen. Ik vind het leuk om daar een speciaal hoekje van te maken met een lounge stoel of een leuke schommelstoel om in te kruipen. Dan nog een mooie leeslamp er naast en een tafeltje om je drankje op te zetten en het plaatje is compleet. Ik zou in de boekenkast vanwege de rust een afwisseling maken van boeken en decoratieve voorwerpen. Ook zou ik indien mogelijk de kleuren van de boeken een beetje rustig houden. Knal rode boeken gaan er bij mij gelijk uit altijd. 

Boekenkast in de bibliotheek

Als je een kamer in huis over hebt kun je daar leuk een bibliotheek van maken. Langs de wanden veel grote open boekenkasten, in het midden een leestafel met armstoelen en verder natuurlijk nog een grote lounge fauteuil met leeslamp er naast. 

Boekenkast wit

Het merk NovaSolo maakt veel witte houten boekenkasten en Meubelen-Online is dealer voor Nederland. De boekenkasten van NovaSolo ademen het goede leven uit geven je interieur een luxe chique klassieke touch. Maar dan op een eigentijdse manier want NovaSolo maakt decoratieve combinaties van de witte kasten en hele eigentijdse accessoires en prachtige kleurencombinaties.

Boekenkast met glazen deuren

Een boekenkast met glazen deuren kan handig zijn want je boeken blijven beter stofvrij.

Hangende boekenkast

Als je stevige muren hebt dan heeft Meubelen-Online een mooie hangende boekenkast voor je.

Smalle boekenkast

Een smalle hoge boekenkast neemt niet veel ruimte in en je kunt er leuke dingen mee doen. Je kunt bijvoorbeeld twee smalle boekenkasten naast elkaar zetten met een kleine ruimte er tussen. Of je kunt smalle boekenkasten aan weerskanten van een deur zetten.

Houten boekenkast

Hout is een natuurlijk en warm materiaal voor een boekenkast. Meubelen-Online heeft de collectie witte houten boekenkasten van NovaSolo.
*TIP: Hout is een natuurlijk materiaal en kan een klein beetje werken. Het is daarom verstandig om de luchtvochtigheid een beetje in de gaten te houden. Houten boekenkasten mogen niet uitdrogen.

Als je vragen hebt over boekenkasten bel dan vrijblijvend met Meubelen-Online telefoonnummer +31(0)645312785
Onze andere kasten vind je hier. 

Ik wens je veel plezier met het uitzoeken van een boekenkast,
Dick Mirck | Interieuradviseur Meubelen-Online

 


Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen
Aantal stemmen: Meubelen-Online
10
Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen