Laat je meubelen monteren bij jou thuis door onze klusup service!

Meubelen-Online is partner van Klus-up met een Meubelmontageservice. Sommige meubelen zoals kasten en dressoirs dienen gemonteerd te worden. Ik zelf vind het leuk om te zien hoe iets is opgebouwd, maar ik kan me heel goed voorstellen dat dit niet voor iedereen geldt. 
Daarom kunt u de montage van uw bestelde meubelen ook uitbesteden aan de mannen van Klus-up. Zodra u de bestelling bij Meubelen-Online heeft geplaatst kunt u bij Klus-up een prijsopgave aanvragen voor de montage. Maak daarvoor gebruik van het contactformulier op deze pagina.
Deze montageservice is bijzonder betaalbaar. Bijvoorbeeld een TV-meubel duurt ongeveer 2 uur om te monteren en een grote kast 3-4 uur. Maak het uzelf gemakkelijk met behulp van onze Montageservice. Klus-up is een zelfstandig bedrijf dus u betaalt rechtstreeks de laagste prijs. 

TIP: Om u op een idee te brengen, u kunt ook andere klussen in en om het huis laten uitvoeren voor dezelfde lage prijs. Vul het contactformulier maar eens in en ontvang een vrijblijvende prijsopgave!

N.B. De montageservice is op dit moment alleen beschikbaar voor Nederland.
Voorbehoud: De genoemde voorbeelden kunnen verschillen omdat alle meubelen weer anders zijn!
 


| Meer