0
Home - Kasten - Schoenenrek
Schoenenrek

Schoenenrek

Als je een hekel hebt aan rondslingerende schoenen koop dan een handig schoenenrekje bij Meubelen-Online. Je ziet hier de collectie kleine schoenenrekjes en grote schoenenkasten waar je jouw kostbare verzameling schoenen netjes in kunt opbergen.

* Lees verder onder aan de pagina!
Bezig met laden...

Schoenenrek in de hal

De hal is een handige plaats om een schoenenrek te gebruiken. Als je naar buiten gaat kun je daar je schoenen aan en uittrekken. Een gevuld schoenenrek kan wel een beetje rommelig staan dus persoonlijk zou ik dan een schoenenkast gebruiken waar de schoenen achter de deurtjes staan. Een open schoenenrek is dan weer mooier in de bijkeuken of desnoods op je slaapkamer. 
En net zoals ik dat bij jassen adviseer zou ik ook bij een schoenenrek alleen de schoenen plaatsen die je in dat seizoen ook draagt. In de zomer kunnen de winterschoenen net zo goed even worden opgeborgen totdat het weer slecht weer wordt. 

Schoenenkast 

Een schoenenkast is een ondiepe kast met kleppen waarachter een kunststof interieur waar je schoenen in kunt hangen. Voor de ventilatie heeft een schoenenkast vaak een rooster in de achterwand zodat gedragen schoenen goed kunnen uitademen.
Meubelen-Online heeft verschillende handige schoenenkasten in de collectie. Een veel verkochte kast is de schoenenkast Happyshoe met 3 kleppen en bovenin een kleine lade voor riemen of sjaals.

Grote schoenenkast

Als je veel schoenen hebt op te bergen dan kun je eens kijken bij de schoenenkast Happyshoe met 4 kleppen en 4 lades of bij de variant schoenekast Happyshoe met 8 kleppen. Achter iedere klep kun je 3 paar schoenen kwijt dus als het goed is kun je hele verzameling stallen.

Schoenenrek hout

Hout is een veel gebruikt materiaal voor een schoenenrek. Er zijn ook donker bruine schoenenrekken maar de meeste kom je tegen in blank hout zoals het schoenenrek Barbara. Dit veel verkochte schoenenrek is leverbaar in 3 verschillende afmetingen en is heel betaalbaar.

Schoenenbank

Bij sommige schoenenrekjes is de bovenkant zo stevig dat je er ook op kunt zitten, dan noem je het een schoenenbank. Een mooi voorbeeld is de schoenenbank Toronto. Maar ook het halbankje Wittevilla is handig om wat schoenen in op te bergen. Op de bovenkant van deze schoenenbank ligt een zitkussen. 

Schoenenrek kopen

Dus als je een schoenenrek wilt kopen die ook in het zicht komt te staan dan loont het om even te kijken in de collectie van Meubelen-Online. Je vind hier mooie schoenenkasten waarin je een grotere verzameling schoenen kwijt kunt, je vindt hier leuke halbankjes en je vindt hier handige schoenenrekjes in veel afmetingen. 

Alle schoenenrekken en schoenenkasten zijn betaalbaar en worden gratis bij je thuis bezorgd.
Voor alle vragen over de schoenenrekjes van Meubelen-Online bel je met telefoon +31(0)645312785


Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen
Aantal stemmen: Meubelen-Online
10
Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen