0
Home - Tafels - Wandtafels
Wandtafels

Wandtafel en Sidetable

Als je een leuke wandtafel of sidetable zoekt kijk dan eens bij de collectie van Meubelen-Online. Je vindt hier stijlvolle sidetables voor je hal, woonkamer of slaapkamer. 

* Lees verder onder aan de pagina!
Bezig met laden...

Haltafel

De hal is een veel gebruikte plaats om een wandtafel te gebruiken. Een wandtafel is breed maar ondiep en neemt dus weinig ruimte in beslag. Een wandtafel heeft vaak een breedte tussen de 100cm en 140cm. De diepte van een wandtafel is vaak maar 30cm of 40cm. De kans is dus groot dat je er plaats voor hebt. 
Je kunt een sfeervol plaatje maken van een sidetable door er een spiegel boven te hangen. Dat heeft in een hal als voordeel dat het ruimtelijk werkt en je hal groter maakt. En je kunt bij binnenkomst even een blik in de spiegel werpen en je haar fatsoeneren. Als er een lade in de wandtafel zit kun je daar een borstel in opbergen, je sleutels en wat kleingeld. Het staat ook verzorgd als je een plant of een vaas met bloemen op de wandtafel zet. Het is belangrijk dat een gast zich welkom voelt en een goede indruk krijgt. Verder heeft een sidetable in de hal niet zoveel nodig, hij vertelt zijn eigen verhaal.

Wandtafel in de woonkamer

Ook in de woonkamer kan een wandtafel goed tot zijn recht komen. Als je een lange muur hebt en wat ruimte overhoudt kun je daar mooi een sfeervol plekje van maken met een wandtafel. 
Persoonlijk vind ik het ook heel mooi om een wandtafel achter de bank te plaatsen. Zeker als de bank dwars op de muur staat dan zie je vanuit de eetkamer vaak de achterkant van de bank. En aangezien een wandtafel ongeveer dezelfde hoogte heeft als een bank, namelijk rond de 75cm, kun je daar heel mooi een sidetable gebruiken. Als je op de wandtafel 2 mooie tafellampen plaatst met in het midden een grote schaal dan heb je werkelijk een prachtig plaatje! De snoeren van de lampen kun je vaak onder de bank wegwerken naar een stopcontact.

Wandtafel in de slaapkamer

In de slaapkamer kun je een wandtafel mooi gebruiken als kaptafel. Maak het gezellig met een spiegel en je make-up spulletjes. Een lamp kun je op de wandtafel zetten of boven de piegel hangen. Dit geheel maak je af met een bijpassend krukje of een kleine stoel in de stijl van je slaapkamer. Een wandtafel op de slaapkamer staat heel erg mooi, ik kan het je aanbevelen.

Wandtafel glas

Omdat wandtafels vaak in een kleine ruimte staan is glas een mooi materiaal wat een goede ruimtewerking geeft. 

Wandtafel voor zakelijk gebruik

Met name de wandtafel Magnus is bijzonder geschikt voor zakelijk gebruik, Je kunt hem in je winkel gebruiken of in de etalage om spullen te presenteren. Alles komt mooi uit op een neutrale wandtafel. Meubelen-Online verkoopt de sidetable Magnus ook vaak voor gebruik op een beurs. Je kunt hem daar gebruiken voor de presentatie van artikelen of als koffietafel. De sidetable Magnus kun je binnen een paar minuten monteren en weer demonteren dus hij is gemakkelijk mee te nemen.

Wandtafel industrieel

Ook bij de wandtafels is de industriële woonstijl in trek. Een industriële wandtafel heeft meestal een metalen frame wat is afgewerkt in zwart en houten bladen.

Landelijke wandtafels

Voor een wandtafel in de landelijke woonstijl kan ik je onze collectie NovaSolo aanbevelen. De sidetable Cottage heeft 2 lades met zwarte knopjes en is een echte sfeermaker. Op de productfoto zie je al wat je met deze wandtafel kunt doen.

Wandtafel als bureau

Een wandtafel kun je ook als een klein bureau gebruiken. De hoogte van 75cm is hetzelfde als een bureau. Een wandtafel is niet diep dus hij neemt weinig ruimte in met een kleine stoel er voor. Meubelen-Online heeft de wandtafel Honkytonk. Het frame is zodanig gemaakt dat je er met de stoel onder kunt schuiven.

Design wandtafel

Meubelen-Online heeft meerdere design wandtafels in de collectie. Een design sidetable hoeft niet duur te zijn zoals je ook kunt zien bij de design sidetable Magnus van glas met chroom.

Console tafel

Een console tafel is hetzelfde als een wandtafel of een sidetable. Het woord console wordt meestal gebruikt voor een ornament wat je op de muur schroeft en waarop je een blad kunt leggen waardoor het een wandtafel wordt. 

Goedkope wandtafel

Een wandtafel is maar een kleine tafel maar ze kunnen best een pittige prijs hebben. Uiteraard heeft Meubelen-Online er voor gezorgd ook een aantal goedkope wandtafels in de collectie te hebben zoals de sidetable Magnus, de sidetable Honkytonk en het bureau/sidetable Honkytonk. Ze worden ook nog gratis thuis bezorgd en dat maakt het extra haalbaar als je een goedkope wandtafel zoekt.

Wandtafel Barbier

Speciale belangstelling is er voor de design wandtafel Barbier. Zuiver heeft altijd originele design meubelen die ze gedeeltelijk zelf ontwikkelen. Een prachtig voorbeeld is de collectie Barbier die bestaat uit een wandtafel Barbier met een highboard en een tv-dressoir. Leuk om te combineren.

Heb je vragen over de tafels en wandtafels van Meubelen-Online? Bel dan met +31(0)645312785

 


Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen
Aantal stemmen: Meubelen-Online
10
Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen