0
Home - Home deco - Kunstplanten
Kunstplanten

Kunstplanten

Bekijk de prachtige en natuurlijke kwaliteit kunstplanten bij Meubelen-Online. Kunstplanten zijn enorme sfeermakers en kun je toepassen op plaatsen waar bijvoorbeeld weinig daglicht is en op plaatsen waar je weinig gelegenheid hebt voor onderhoud. 
Kunstplanten staan er altijd mooi bij en ze zijn heel betaalbaar.
* Lees verder onder aan de pagina!
Bezig met laden...

Natuurlijke kunstplanten

Alle kunstplanten van Meubelen-Online zijn zo natuurgetrouw gemaakt als mogelijk. Echte planten hebben model gestaan voor de natuurgetrouwe kopieën. Daarom kun je kunstplanten heel mooi combineren met echte planten, je ziet bijna geen verschil.

Kunstplanten in het seizoen

Voor met name kunstbloemen vind ik het belangrijk om rekening te houden met het seizoen. Bijvoorbeeld een boeket zonnebloemen zou ik niet in de winter op tafel zetten. En Japanse bloesem is echt op zijn mooist in het voorjaar.

Uitvouwen van kunstplanten

Als je een kunstplant uitpakt zitten alle takken en bladeren tegen elkaar aan. Dat is om ruimte te besparen in de verpakking en om te voorkomen dat de kunstplanten en bloemen kapot gaan tijdens het transport.

Vaak zie ik dat mensen nauwelijks de moeite nemen om kunstplanten goed uit te vouwen. Neem daarvoor de foto van het artikel als voorbeeld en neem er echt even de tijd voor om alle takken, bladeren en bloemen zo uit te vouwen dat er een natuurlijke plant ontstaat. Bij sommige uitgebreide kunstplanten is dit best veel werk maar het is de moeite waard!

Heb je vragen over de mogelijkheden van kunstplanten bel dan met Meubelen-Online telefoon +31(0)645312785 en wij adviseren je graag.

Bekijk hier de andere Home Deco artikelen.
 


Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen
Aantal stemmen: Meubelen-Online
10
Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen