0
Home - Kantoormeubelen - Bureaus - Zit sta bureausZit sta bureaus

Een zit sta bureau hoort bij het nieuwe werken! Mijn lijfspreuk is "Alles met mate" en dat geldt zeker voor zittend werken. Daarom zou ik overwegen om een bureau te kopen waar je ook af en toe bij kunt staan te werken. Dat komt je gezondheid zeer ten goede. Maar die afwisseling moet niet te ingewikkeld zijn. De zit sta bureaus van Meubelen-Online.nl zijn elektrisch verstelbaar. Met een druk op de knop zet je het bureau in de hoge of de lage stand. In de bovenstaande video laat ik je zien hoe eenvoudig het werkt.

* Lees verder onder aan de pagina!
Bezig met laden...

Zit sta bureau is de toekomst

Naar verwachting zul je in de toekomst in alle kantoren zit sta bureaus aantreffen. Het advies is om dagelijks minimaal 20% van je tijd achter een bureau staand door te brengen. Dus steeds meer bedrijven schaffen zit sta bureaus aan voor hun personeel.
Meubelen-Online heeft een speciale categorie met witte bureaus.

Elektrisch zit sta bureau

Bij een gewoon in hoogte verstelbaar bureau maak je een instelling die je verder zo laat staan. Maar bij een zit sta bureau wissel je meerdere keren per dag van werkhoogte. Dan is het wel prettig als dat makkelijk en snel gaat. De Kerkmann elektrische zit sta bureaus kun je met een druk op de knop van een zit bureau veranderen in een sta bureau. Tijdens het verstellen kun je al je spullen gewoon laten staan.

Sta bureau in hoogte verstelbaar

Bij de in hoogte verstelbare sta bureaus van Meubelen-Online kun je indien gewenst 4 verschillende hoogtes programmeren. Dat is makkelijk als je graag op een bepaalde hoogte werkt, de instelling gaat dan vanzelf naar de gewenste hoogte. Ook als er verschillende mensen aan het sta bureau werken is het handig om de hoogtes te kunnen programmeren.

Gezondheidsklachten? Zit sta bureau!

Als je de hele dag zittend werk doet dan krijg je vaak klachten. Mijn ervaring is dat de meeste klachten veroorzaakt worden door overbelasting van je spieren. Bijvoorbeeld als je lang in dezelfde houding zit, of als je je benen steeds optrekt onder je bureaustoel. Opeens krijg je spierpijn op bepaalde plaatsen. En je hebt vaak ook niet eens in de gaten waar dat van komt. Het is overbelasting maar wat doe je dan verkeerd? Ik zou zeggen neem een sta zit bureau. Als je een paar keer per dag afwisselt met een zit sta bureau en je even verdiept in een gezonde werkhouding dan zul je zien dat de meeste klachten snel verdwijnen. Hier vind je de speciale categorie hoekbureausen hoekbureaus wit.

Meest voorkomende klachten achter bureau

- Rugpijn, vooral de onderrug
- Hoofdpijn
- RSI muisarm en gerelateerde klachten
- Aandoeningen hart en bloedvaten

Jonge mensen hebben minder snel last van overbelasting. Oudere mensen zijn daar veel voorzichtiger mee. Maar als er vanuit het management gepleit wordt voor gezond werken dan zullen er steeds meer zit sta bureaus bijkomen. Bekijk ook al onze ergonomische bureaustoelen.

Zit sta bureau met bureaufiets

Persoonlijk gebruik ik ook graag mijn bureaufiets als het bureau in de hoge stand staat. De bureaustoel rol ik aan de kant en mijn kleine behendige bureaufiets schuif ik voor het bureau. Een beetje er onder eigenlijk. Dan pak ik mijn laptop en zit fietsend te werken.
Je zit dan weer te zitten achter je bureau maar dit is toch anders. Op deze manier combineer ik zittend werken met staand werken en bewegend werken. Ook nog goed voor je cholesterol.
Je raakt er snel aan gewend om zo afwisselend te werken en je lichaam is je er dankbaar voor. En je baas ook natuurlijk want het ziekteverzuim loopt terug als prettige bijkomstigheid.

Hoge kwaliteit sta zit bureaus

De Kerkmann zit sta bureaus zijn sterk en stabiel, zelfs in de hoogste stand. Je krijgt daarbij twee jaar garantie. Het bovenblad van onze zit sta bureaus is gemaakt van krasvast mat melamine en spiegelt niet.

Zit sta hoekbureaus

Ben jij een harde werker? Dan kan je vast wat extra ruimte gebruiken. De zit sta hoekbureaus van Meubelen-Online geven je 90 graden bewegingsvrijheid die naast een relaxte zit, ook nog in een actieve sta positie gebruikt kan worden. Verdeel de computer bijvoorbeeld door deze aan de ene kant te zetten en de schriftelijke werkzaamheden aan de andere kant van het bureau te doen. Met een zit sta hoekbureau maak je optimaal gebruik van de aanwezige ruimte én profiteer je van een gezonde werkhouding.

Als je een extra groot bureau zoekt klik dan hier.

Bureaustoel voor je zit sta bureau

Naast dat je heerlijk kunt staan bij een zit sta bureau, zal je de meeste tijd alsnog zittend door gaan brengen. Erg belangrijk is dan een bureaustoel die er niet alleen leuk uitziet, maar ook nog eens erg lekker zit, zodat er vele uren optimaal gewerkt kan worden. Ontdek hiervoor onze collectie bureaustoelen.

Accessoires voor zit sta bureaus

Bij de productinformatie van ieder zit sta bureau zit een tabblad wat je kunt downloaden. Daarop staan alle extra accessoires van onze zit sta bureaus. Zo kun je een losse kabelgoot bestellen, of zijpanelen voor je bureau, of een legbakje om onder het blad te schroeven. Zo kun je het zit sta bureau helemaal op je eigen smaak afstemmen en er een hele speciale werkplek van maken. Ontdek onze volledige collectie bureau accessoires.

Hoe kies je een zit sta bureau

Het kiezen van een zit sta bureau bij Meubelen-Online.nl is dus heel makkelijk:
1- Kies een afmeting
2- Kies een kleur
3- Wel of geen extra accessoires

Bezorging zit sta bureau

De zit sta bureaus Move van Kerkmann worden uit voorraad geleverd in 5-7 werkdagen. Het transport wordt uitgevoerd door een officiële meubeltransporteur en zij maken voor de bezorging een telefonische afspraak voor een moment waarop het jou schikt.

Je kunt dus met een gerust hart zo'n mooi elektrisch verstelbaar zit sta bureau kopen, ik weet zeker dat je je lichaam een groot plezier doet!
* Bekijk hier de volledige collectie bureaus.Voor alle vragen over onze zit sta bureaus bel je met Meubelen-Online.nl telefoon +31(0)645312785


Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen
Aantal stemmen: Meubelen-Online
10
Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen