0
Home - Kantoormeubelen - Ladeblokken
Ladeblokken

Ladeblok kun je niet missen

Welkom bij Meubelen-Online, dé bestemming voor hoogwaardige ladeblokken die perfect passen bij jouw thuis- of zakelijke bureau. Onze collectie ladeblokken combineert functionaliteit, stijl en duurzaamheid om aan al jouw opbergbehoeften te voldoen, of je nu werkt in een thuiskantoor of een zakelijke omgeving. Graag wil ik je daarover iets vertellen zodat je een goede keuze kunt maken.

* Lees verder onder aan de pagina!
Bezig met laden...

Ladeblok onder bureau

De meest gebruikte functie van een ladeblok is opbergruimte voor papieren en mappen op een plaats waar je makkelijk bij kunt zonder op te staan. Daarom is het erg plezierig om een los ladeblok onder je bureau te plaatsen. Afhankelijk van de situatie kun je een ladeblok links of rechts zetten. 

Ladeblok onder een eettafel

Als je een eettafel hebt dan kun je daar een heerlijke werkplek van maken met een bureaustoel en een los ladeblok. Of je nu een nieuwe design eettafel hebt of een gebruikte vintage tafel van de Kringloop, het staat altijd mooi om er zo'n strak ladeblok onder te zetten. Je kunt het plaatje af maken met een moderne bureaustoel.

Ladeblok als nachtkastje

Je komt er misschien niet zo snel op maar een ladeblok staat ook erg leuk naast je bed. De afmetingen van een ladeblok maken dat makkelijk haalbaar. Je kunt er veel spullen in kwijt en de meeste ladeblokken zijn ook nog afsluitbaar. Dus je hoeft een ladeblok niet alleen in een werkruimte of kantoor te gebruiken.

Ladeblok op wielen

De meeste ladeblokken van Meubelen-Online zijn voorzien van wielen zoals dit basis model ladeblok. Uiteraard erg handig als je het blok met laden wilt verplaatsen want voor je het weet zit er een heel gewicht aan papieren in de lades. De wielen zijn enigzins verdekt geplaatst en zijn zo sterk dat ze het gewicht makkelijk aankunnen. Op de wielen zitten remmetjes zodat je ze kunt blokkeren.

Ladeblok wit

De meeste ladeblokken zijn wit maar Meubelen-Online heeft ze ook in licht grijs, antraciet en met gekleurde bovenbladen. Een wit ladeblok staat heel ruimtelijk en past in de meeste interieurs. Je zit er veel met je handen aan maar een ladeblok is erg makkelijk schoon te maken met een vochtige doek met afwasmiddel.

Ladeblok met of zonder handgrepen

Persoonlijk vind ik een ladeblok zonder handgrepen erg mooi zoals dit ladeblok met 3 lades. Er is altijd een verdekte greep of uitsparing waardoor je de lades makkelijk open kunt doen. Een ladeblok zonder handgrepen heeft een hoge design uitstraling. Maar in sommige interieurs zijn ladeblokken met strakke moderne handgrepen ook mooi natuurlijk. En als je een ladeblok wilt gebruiken in een werksituatie waarbij je vaak met vieze handen aan de lades komt dan zijn handgrepen wel aan te bevelen.

Ladeblok met slot

De meeste ladeblokken in de collectie van Meubelen-Online zijn afsluitbare ladeblokken met een centraal slot. Als het ladeblok in een ruimte staat waar ook andere mensen doorheen lopen dan is het handig als je vertrouwelijke stukken achter slot kunt bewaren.

Ladeblok voor hangmappen

Sommige ladeblokken hebben een hoge lade onder in. Deze is bedoeld voor hangmappen in de afmeting A4. De hangmappen zelf worden niet bijgeleverd maar in de extra stevige lade bevindt zich wel het metalen systeem waar je de hangmappen aan kunt hangen. Hangmappen kunnen erg handig zijn als je veel losse papieren hebt die je gerubriceerd wilt bewaren. In de productbeschrijving van de ladeblokken staat altijd duidelijk vermeld of er een lade aanwezig is voor hangmappen.

Ladeblok naast je bureau

Als je de oppervlakte van je bureau wilt vergroten dan heeft Meubelen-Online ook een collectie "Verleng-ladeblokken". Een verleng-ladeblok is hoger dan een gewoon ladeblok omdat hij moet aansluiten op het blad van je bureau. Het bovenblad van een verleng-ladeblok moet in principe hetzelfde zijn als het blad van het bureau waar je tegen aan zet, materiaal en afmetingen moeten overeen komen. Meubelen-Online heeft verleng-ladeblokken met een witte basis en een bovenblad waarbij je kunt kiezen uit de kleuren: - Wit - Grijs - Antraciet - Blank hout.

Belangrijk: De verleng-ladeblokken zijn gemaakt om te combineren met onze collectie in hoogte verstelbare bureaus en deze vind je hier.

In hoogte verstelbare ladeblokken

De ladeblokken die bedoeld zijn om aan te sluiten op een in hoogte verstelbaar bureau zijn zelf ook verstelbaar. Onder het ladeblok zitten poten waardoor je het ladeblok in hoogte kunt verstellen van 72-76cm. Op deze manier kun je dus het ladeblok helemaal laten aansluiten op je bureau. Als je een bureau kiest uit onze collectie verstelbare bureaus dan heb je hetzelfde materiaal blad en ook dezelfde afmeting en kleur.
Voor vragen over de combinatie mogelijkheden bel je met Meubelen-Online telefoon nummer +31(0)645312785, we helpen je graag.

Ladeblok uit voorraad geleverd

De ladeblokken worden gratis bij je thuis of op de zaak bezorgd in 3-5 werkdagen. En mocht je onverhoopt de verkeerde keus hebben gemaakt dan halen we het ladeblok gratis weer bij je op of ruilen het voor een ander model.

Ladeblok voorgemonteerd

Met een ladeblok van Meubelen-Online haal je een design meubel in huis met twee jaar garantie. De ladeblokken zijn van perfecte kwaliteit. En een uitermate fijne bijkomstigheid vind ik persoonlijk: Onze ladeblokken worden gemonteerd geleverd. Je hoeft er alleen maar de wielen of pootjes onder te schroeven en hij staat voor je klaar!

Bestel nu een ladeblok van Meubelen-Online en ontvang gratis eurospaarpunten. Op de productpagina zie je bij ieder ladeblok precies hoeveel euro's je krijgt.

Bekijk hier de volledige collectie bureaus van Meubelen-Online

Ik wens je alvast veel plezier van je nieuwe ladeblok,
Dick Mirck/ Interieuradviseur
 


Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen
Aantal stemmen: Meubelen-Online
10
Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen