Inloggen


Login Registeren
0
Home - Tafels - Bartafels

Bartafel kopen bij Meubelen-Online

Wenst u graag een mooie zithoek, maar wilt u niet teveel ruimte kwijt zijn? Dan is een bartafel met een paar fraaie barkrukken een goed idee. Bij Meubelen-Online vindt u een uitgebreide collectie bartafels die heel goed passen in verschillende interieurs. Bekijk hier onze collectie bartafels van hout, glas, hoogglans wit en bartafels met opbergruimte. Voor vragen telefoon +31(0)58-2152877

Bezig met laden...

Volgens de laatste modetrends

Bartafels zijn hip en modern. Steeds meer mensen zien de voordelen van een bartafel en kopen hem om een gezellige en functionele plek in de keuken te creëren. Meer luxe bartafels, zoals Bartafel Yoko en Homebar kunnen ook in de woonkamer gebruikt worden. En zelfs als statafel misstaan onze bartafels ook niet. Het is momenteel helemaal gezond wanneer je met een laptop gewoon eens een uurtje staand je werk doet.

Een bartafel is een hoge tafel van meestal 100 - 110 cm hoog, die vooral vanwege deze hoogte afmetingen heeft tussen 80 x 80 cm en 60 x 130 cm. Vanuit esthetisch oogpunt is het niet mooi wanneer een bartafel te groot is. Als u toch een grotere wilt dan is het advies om twee of drie gelijke bartafels te kopen en ze tegen elkaar te plaatsen. Met onze bartafel Angela kan dat bijvoorbeeld heel goed omdat deze een strakke vorm heeft en goede afmetingen.

Hoogglans of houten uitvoering

Een bartafel in hoogglans wit is veel gevraagd, omdat deze ruimtelijk is en gemakkelijk te combineren met andere meubels. Hoogglans is daarnaast makkelijk schoon te maken met onze speciale hoogglans polish Shine & Fix. De kleine krasjes worden verwijderd en uw bartafel blijft mooi glanzen. In tegenstelling tot een witte hoogglans tafel, zijn ook stoere houten bartafels erg in trek. Onze houten bartafel Vintage bijvoorbeeld is ook helemaal trendy. 


Beoordeling door klanten: 8.5 / 10 - 191 beoordelingen
Aantal stemmen: 191 Meubelen-Online
8.5 10
Beoordeling door klanten: 8.5 / 10 - 191 beoordelingen