0
Home - Tafels - Keukentrolleys

Keukentrolley

Een keukentrolley is een handige serveerwagen op wielen. Op de zaak kun je een keukentrolley gebruiken om koffie te serveren in de verschillende werkkamers. En thuis kun je een keukentrolley gebruiken in de keuken of als theewagen. 

* Lees verder onder aan de pagina!
Bezig met laden...

Keukentrolley is handig

Je kunt een keukentrolley gebruiken in de keuken zodat je even een extra blad hebt om spullen neer te zetten. Als je bijvoorbeeld wat schalen hebt met voorgesneden groente of een hele verzameling kruidenpotjes kun je dat makkelijk even op een keukentrolley zetten. Dankzij de wielen kun je de keukentrolley makkelijk verplaatsen en houd je alles bij de hand.

Professionele keukentrolley

Een professionele keukentrolley is vaak gemaakt van metaal en net even iets steviger waardoor hij geschikt is voor intensief gebruik. Met de professionele keukentrolley kun je bijvoorbeeld koffie uitserveren op verschillende werkplekken. De keukentrolley heeft 3 bladen waarvan twee met rand om het blad zodat de spullen er onderweg niet af kunnen vallen.
De professionele keukentrolley wordt het meest gebruikt als serveerwagen.

Theewagen

De kleinere keukentrolleys kun je een leuk plekje geven in de woonkamer door ze als theewagen te gebruiken. Je kunt de theewagen een permanent plekje geven en leuk aankleden met een theeservies en wat kleine windlichtjes, dat levert een gezellig hoekje op.

Keukentrolley industrieel

Een industriële keukentrolley is gemaakt van metaal, soms gecombineerd met hout, en heeft een stoere uitstraling. https://www.meubelen-online.nl/tafels
Een industriële keukentrolley ziet er uit alsof hij de tand des tijds kan doorstaan en dat hij onverwoestbaar is.

Metalen keukentrolley

De professionele keukentrolleys van Meubelen-Online zijn gemaakt van metaal. We hebben een keukentrolley gemaakt van een combinatie van chroom met mat gelakt aluzilver. En we hebben een trolley van metaal waarbij chroom wordt gecombineerd met zwart. Beide metalen keukentrolleys zijn geschikt voor professioneel gebruik.

Roltafel keuken

Je kunt een keukentrolley gebruiken als roltafel in de keuken. Maar je kunt ook een tafel voorzien van wielen zodat je een roltafel krijgt met een grotere afmeting. 

Heb je vragen over de tafels of industriële en professionele keukentrolleys van Meubelen-Online, bel dan met telefoonnummer +31(0)645312785


Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen
Aantal stemmen: Meubelen-Online
10
Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen