0
Home - Stoelen - Eetkamerstoelen - Houten eetkamerstoelen

Houten eetkamerstoelen

Een houten eetkamerstoel is mooi en degelijk. Sommige houten eetkamerstoelen zijn strak en basic maar er zijn ook modellen met meer vormgeving. Persoonlijk vind ik het prettig als de rug van een houten eetkamerstoel een beetje gebogen is waardoor er ruimte is voor je rug.

Het zitcomfort van een houten eetkamertoel is wisselend. In een restaurant zit je regelmatig de hele avond op een houten eetkamerstoel maar bij je thuis heb je toch de neiging om er een zitkussen op te leggen.

Er zijn houten eetkamerstoelen met metalen poten zoals bijvoorbeeld glanzend chroom, maar er zijn ook stoelen die helemaal gemaakt zijn van hout.
Voor de afwerking van een houten eetkamerstoel zie je echt van alles. Eenvoudig afgewerkt met (een niet vette) olie benadrukt de meest pure uitstraling van hout. Maar gelakt met een transparante beits waarbij je de houtnerf blijft zien is ook heel mooi. En een houten eetkamerstoel leent zich ook erg goed om af te werken met een lak waardoor je moderne frisse kleuren kunt gebruiken.
Bezig met laden...


| Meer

Beoordeling door klanten: 0 / 10 - 191 beoordelingen
Aantal stemmen: 191 Meubelen-Online
0 10
Beoordeling door klanten: 0 / 10 - 191 beoordelingen