Inloggen


Login Registeren
0
Home - Kasten - Buffetkasten

Buffetkast kopen bij Meubelen-Online

Buffetkasten zijn er in veel soorten en maten. Bij Meubelen-Online treft u een uitgebreide collectie unieke buffetkasten in de kleuren grijs, wit en (eiken)hout. De diverse buffetkasten zijn een aanwinst voor uw keuken of woonkamer, dankzij hun stijlvolle uitstraling en mooie details. Een buffetkast kun je ook als vitrinekast gebruiken en omgekeerd. Voor vragen telefoon +31(0)582152877

Bezig met laden...

Stijlvolle kasten

De buffetkasten die u bij Meubelen-Online kunt kopen zijn perfect vormgegeven en hebben zowel glazen, als houten deuren. De glazen deuren geven een mooi inkijkje in uw kast en zorgen ervoor dat deze kasten ook als vitrinekast benoemd kunnen worden. Vitrinekasten zijn namelijk een verzamelnaam voor verschillende soorten kasten waarbij je kunt zien wat er in staat. Meubelen-Online geeft de voorkeur aan buffetkasten of vitrinekasten met rustige strakke vormen in overwegend lichte kleuren. Buffetkast Wittevilla heeft vele deurtjes en lades en nodigt uit om mooi in te richten.

Diverse mogelijkheden

Buffetkasten die wij verkopen zijn van bescheiden hoogte, waardoor een ruimtelijk effect ontstaat. Enkele modellen zijn in verschillende hoogtes en kleuruitvoeringen verkrijgbaar. Meubelen-Online heeft buffetkasten in mat wit, hoogglans wit, grijs en mintgroen, inclusief bijpassende eettafels, dressoirs en TV-meubels. De buffetkasten kennen een zeer scherpe prijs en worden gratis thuisbezorgd.


Beoordeling door klanten: 8.5 / 10 - 191 beoordelingen
Aantal stemmen: 191 Meubelen-Online
8.5 10
Beoordeling door klanten: 8.5 / 10 - 191 beoordelingen