0
Home - Zitmeubelen - Schommelstoelen
Schommelstoelen

Schommelstoelen zijn helemaal in!

Wist je dat schommelstoelen weer helemaal terug zijn? Niet de oubollige fauteuils van vroeger maar leuke behendige schommelstoelen voor het eigentijdse interieur. Een schommelstoel is een sfeermaker voor je interieur en kun je op verschillende plaatsen gebruiken. Meubelen-Online heeft een collectie betaalbare schommelstoelen die uit voorraad worden geleverd. Wat is nou zo leuk aan een schommelstoel?

* Lees verder onder aan de pagina!

Bezig met laden...

Wat is een schommelstoel

Een schommelstoel is een fauteuil welke gemonteerd is op twee gebogen poten. Bij een rocking chair noemen ze dat de rockers. Zodoende heeft de schommelstoel maar op twee plaatsen contact met de vloer waardoor je in de stoel naar vore en achteren kunt schommelen. 
In oude films van vroeger zie je vaak een schommelstoel op een veranda staan waar een oma in zit te breien of een opa zijn krant zit te lezen.
Dit beeld is achterhaald want tegenwoordig zijn schommelstoelen weer helemaal hip en trendy. Kijk maar eens in de collectie van Meubelen-Online, daar zie je behendige kleine schommelstoelen bekleed met moderne meubelstoffen die heel goed in een eigentijds interieur passen.

Schommelstoelen zijn sfeermakers

Je kunt een bijzonder sfeervol hoekje voor jezelf maken met een kleine schommelstoel van Meubelen-Online. Omdat de stoel weinig ruimte inneemt kun je er makkelijk een tafeltje en een leeslamp naast zetten. Omdat je kunt kiezen uit verschillende soorten stof in verschillende kleuren kun je de schommelstoel laten aansluiten op je interieur of er juist en beetje laten uitspringen.
Wat is er niet leuker dan met een boek en een glaasje drinken in je schommelstoel te kruipen en je een uurtje niet te laten storen?

Schommelstoel babykamer

Baby’s houden ervan om in slaap gewiegd te worden. Veel ouders of opa’s en oma’s vinden het prettig plaats te nemen in een schommelstoel samen met de baby. Omdat de schommelstoelen van Meubelen-Online klein en behendig zijn kun je ze makkelijk kwijt in de babykamer. Omdat onze schommelstoelen ook nog eens heel betaalbaar zijn worden ze vaak als geboortegeschenk gegeven aan de jonge ouders. Erg leuk om mee verrast te worden. Mocht je de verkeerde kleur schommelstoel cadeau hebben gekregen dan mag je hem bij Meubelen-Online altijd omruilen voor een kleur die je wel mooi vindt.
En als je kind wat groter wordt dan zal hij zelf ook graag in de schommelstoel zitten. Ik ken zelfs ouders die een schommelstoel speciaal voor de kinderen hebben gekocht.

Schommelstoel grijs

Schommelstoelen hebben we in verschillende stoffen en kleuren. Omdat mensen graag kiezen voor rustige en neutrale kleuren is de grijze schommelstoel heel populair. Meubelen-Online.nl heeft schommelstoelen in een mooie grijze weefstof zowel in licht grijs als donker grijs.

Schommelstoel groen

Groen is helemaal hot als interieurkleur. Aandacht voor natuurlijke materialen en groene planten geven je interieur een heerlijke sfeer. Groen is ook een rustgevende kleur.

Design schommelstoel

Omdat de schommelstoelen weer helemaal terug zijn in het interieur gaan ook ontwerpers aan de slag met leuke ideeën. Je zult er verbaasd over zijn wat er allemaal mogelijk is op het gebied van design schommelstoelen.

Schommelstoel velours

Velours stoffen zijn erg aantrekkelijk omdat ze mooi zijn en sterk. Een velours stof heeft een pooltje waardoor een levendige oppervlakte ontstaat. Een veloursstof heeft een licht vleug waardoor de kleur steeds een beetje anders overkomt, afhankelijk van de lichtinval. En een veloursstof op een schommelstoel is erg mooi, Meubelen-Online heeft ze bijvoorbeeld in de kleuren grijs, groen en bordeaux rood.

Rotan schommelstoel

Als je pure nostalgie zoekt dan kies je voor een rotan schommelstoel. Deze handgevlochten schommelstoelen van riet hebben een heerlijke natuurlijke uitstraling. Rotan is een prachtig materiaal en ik heb daar een heel onderwerp over geschreven.
Als je kiest voor een rotan schommelstoel dan haal je ook een stukje kwaliteit in huis want ze zijn onverwoestbaar. Wel even een kussen of schapenvachtje in leggen voor het zitcomfort.

Zijn schommelstoelen vloervriendelijk?

Het is wel even een punt om op te letten op welke vloer je een schommelstoel zet. De meeste schommelstoelen hebben houten poten maar je hebt ze ook van metaal. Onder de poten zitten meestal geen vloerbeschermers. En omdat je nogal zit te bewegen in een schommelstoel kunnen er slijtageplekken op je vloer ontstaan. De meest idelae ondergrond voor een schommelstoel is vloerbedekking, dan zul je vrijwel nooit problemen krijgen. Op laminaat en niet kwetsbare parketvloeren kun je over het algemeen het beste schommelstoelen met houten poten gebruiken. Als je schommelstoel net nieuw is hou het dan in het begin even in de gaten. Voor de bescherming van je vloer is het ook mogelijk om een strookje vilt onder de poten te plakken. Als je vilt onder je schommelstoel plakt kun je het beste een contactlijm gebruiken dan blijft het goed zitten. Vilt slijt ook in het gebruik dus eens in de zoveel tijd zul je het even moeten controleren op slijtage.
Wanneer je rekening houdt met deze dingen dan zul je lang plezier hebben van je gezellige schommelstoel.

Schommelstoel kopen?

De schommelstoelen van Meubelen-Online:
- Zijn trendy sfeermakers
- Zijn Leverbaar in verschillende stoffen en kleuren
- Zijn Gemaakt van de beste materialen
- Hebben twee jaar garantie
- Kun je met een gerust hart kopen
- Worden uit voorraad geleverd
- En worden gratis bij je thuis bezorgd

Voor vragen over de gebruiksmogelijkheden van schommelstoelen bel je met Meubelen-Online.nl telefoon +31(0)645312785


Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen
Aantal stemmen: Meubelen-Online
10