• PRIVACY POLICY
DEZE PAGINA IS VOOR HET LAATST AANGEPAST OP 13 april 2018 en is in overeenstemming met de wet AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) zoals deze in werking treedt op 25 mei 2018

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.
Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Meubelen-Online.nl. U dient zich ervan bewust te zijn dat Meubelen-Online niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.
Meubelen-Online respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Gebruik van onze diensten
Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken, zoals naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Meubelen-Online of die van een derde partij (zie onderaan welke partijen dit zijn). Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken. De gegevens over uw bankrekening worden niet door Meubelen-Online ontvangen per transactie en dus ook niet door ons bewaard. Wij bewaren alleen de wijze waarop u betaalt zolang deze informatie nodig is voor de verwerking

Communicatie
Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Meubelen-Online of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Cookies
Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.
Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandtjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Meubelen-Online of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden
De informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren. Zie onderaan deze verklaring aan welke partijen wij uw persoonlijke gegevens precies verstrekken en wat uw rechten zijn.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens
Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief
Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden waarna uw naam en e-mailadres worden verwijderd.

Aanpassen/uitschrijven communicatie
Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.

Cookies uitzetten
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Vragen en feedback
We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:
Meubelen-Online
Kantoor: Voorstreek 4, 8911JN Leeuwarden
+31-(0)58-2152877
info@meubelen-online.nl

Kvk nummer 01046692

Klachten
Indien u een privacy gerelateerde klacht heeft kunt u zowel contact opnemen met Meubelen-Online als ook met de “Autoriteit Persoonsgegevens”  https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl tel. 0900 - 2001 201

Bewaartermijn
Uw persoonlijke gegevens welke u opgeeft bij een bestelling worden niet langer bewaart dan de wettelijk fiscale termijn van maximaal 7 jaar. Uw naam en e-mailadres welke u opgeeft voor het ontvangen van onze Nieuwsbrief worden bewaart tot dat u zich uitschrijft van deze Nieuwsbrief.

Gegevensverstrekking aan derden
Meubelen-Online verstrekt persoonlijke gegevens slechts en alleen aan de volgende partijen:
  • CCV shop als beheerder van onze webwinkel. www.ccvshop.nl tel. 0889907700
  • Google analytics ten behoeve van statistieken.

Recht op vergetelheid
Indien wij uw persoonlijke gegevens niet meer nodig hebben dan worden ze verwijderd. U kunt indien gewenst altijd inzage krijgen in de gegevens die wij bewaren of controleren of deze gegevens al zijn verwijderd door ons een bericht te sturen info@meubelen-online.nl
Ook kunnen wij uw bewaarde gegevens verwijderen indien u dat wenst en indien de wettelijke voorschriften dat toestaan.
Indien u onduidelijkheden ervaart aangaande het gebruik of bewaren van uw persoonsgegevens kunt u contact opnemen met Meubelen-Online of met de Autoriteit Persoonsgegevens https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl


| Meer