0
Home - Kapstokken - Kleerhangers

Kleerhangers

Hier vind je een collectie mooie kleerhangers voor je kapstok. Meubelen-Online heeft kleerhangers die gezien mogen worden. Kies uit verschillende materialen luxe kleerhangers voor je kapstok thuis of op de zaak. Graag vertel ik je meer over de materialen en stijl van onze kleerhangers.
 

* Lees verder onder aan de pagina!
Bezig met laden...

Verschil tussen kleerhanger en kledinghanger Strikt genomen zijn kleerhangers en kledinghangers verschillende woorden voor hetzelfde artikel. Maar in de praktijk wordt het wordt de kleerhanger meer gebruikt om jassen op te hangen aan de kapstok. En kleding op je slaapkamer hang je eerder op een kledinghanger. Als je zoekt op kledinghanger kom je vaker uit bij de goedkope knaapjes van hout en plastic die je gebruikt in een kledingkast achter gesloten deuren. 
Meubelen-Online heeft een collectie kleerhangers die gezien mogen worden. Het staat heel verzorgd als je een mooie eigentijdse kapstok hebt waar je bijpassende kleerhangers aan hangt. We hebben kleerhangers in verschillende materialen, allemaal even mooi. 
* Als je een mooie inloopkast hebt dan staan onze luxe kleerhangers ook super stijlvol!

Kleerhangers alugrijs

Een van de meest verkochte kleerhangers bij Meubelen-Online is de metalen kleerhanger Alu design. Deze minimalistische kleerhanger heeft niet meer vorm dan strikt noodzakelijk. En dat levert een zowel moderne als tijdloze kleerhanger op die beslist gezien mag worden. Het is dat hij al bestaat anders zou ik hem ontwerpen. De kleerhanger is geschikt voor de zwaartse jassen en voor de meest tere kleding. De afwerking van de metalen kapstok bestaat uit een harde gemoffelde lak in de kleur aluzilver, een licht grijze kleur die je goed kunt combineren met zowel metaal als aluminium. De betaalbare kleerhanger aluzilver wordt verkocht per set van 5 stuks.

Kleerhanger chroom

De sterke stalen kleerhanger afgewerkt in glanzend chroom heeft net zo'n aantrekkelijke minimalistische vorm als de variant in aluzilver. De kleerhanger van chroom heeft een degelijke uitstraling en is door zijn glans iets meer aanwezig. De kleerhanger van chroom staat heel mooi aan een moderne kapstok. En als kledinghanger zal hij graag jouw couture kleding dragen.
De kleerhanger van chroom wordt ook verkocht per set van 5 stuks.

RVS kleerhangers

Iets heel speciaals zijn de RVS kleerhangers van Meubelen-Online. RVS oftewel roestvast staal is toch een wat luxer materiaal met een eigen karakter. Designers gebruiken graag kleerhangers van RVS. 
Een RVS kleerhangers zijn wel een beduidend stukje duurder dan andere metalen kleerhangers. Ze worden dan ook verkocht in sets van 3 stuks of zelfs per stuk.

Kunststof kleerhangers

Veel gevraagd zijn de zwarte kunststof kleerhangers van Meubelen-Online.nl. Deze kleerhangers hebben een moderne stijlvolle vormgeving en zijn een stukje forser dan de metalen kleerhangers. De sterke kwaliteit kunststof is een beetje taai te noemen en ze zullen niet snel breken. De zwarte kunststof kleerhangers staan zowel mooi aan de kapstok als in je kledingkast.

Kleerhangers voor bedrijven

Mocht  je als bedrijf een grotere hoeveelheid kleerhangers nodig hebben neem dan even contact op voor een speciale prijs.

Levering kleerhangers

- Uit voorraad geleverd
- Gratis thuis bezorgd
- Levertijd 1-3 dagen
- Eurospaarpunten
- TrackTrace info van de zending

Voor vragen over de actuele voorraad en een speciale prijs bel je NU met Meubelen-Online tel. +31(0)645312785


Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen
Aantal stemmen: Meubelen-Online
10
Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen