0
Home - Tafels - Bijzettafels
Bijzettafels

Bijzettafel

Zoek je een leuke bijzettafel? Wij hebben ze in soorten en maten! Bekijk hier de ruime collectie bijzettafels van hout, glas en metaal in verschillende woonstijlen. Alle tafels van Meubelen-Online worden gratis bij je thuis bezorgd in heel NL en BE.

* Lees verder onder aan de pagina!
Bezig met laden...

Bijzettafel naast de bank

De meest gebruikte plaats voor een bijzettafel is naast de bank. Als interieuradviseur heb ik de volgende ervarin en zeg ik wel eens: "Toon mij iemands bank met bijzettafel en ik zeg je wat voor persoon het is". Ik kan er aan zien of iemand slordig of netjes is, of het een gezellig type is of meer nonchalant. Ik kan zien van wat voor kleuren iemand houdt en of iemand waarde hecht aan design of aan vintage. 
Als ik daarbij wat aanvullende vragen stel dan heb ik al een heel aardig beeld op welke manier ik deze klant kan adviseren. De ene keer zal ik proberen zijn smaak te versterken, de andere keer zal ik een beetje bijsturen omdat ik knelpunten proef. Zo zie je maar wat een eenvoudige bijzettafel al niet kan zeggen.
Met deze informatie in het achterhoofd zou ik er zeker voor zorgen dat mijn bijzettafel goed bij mij past!

Bijzettafel in de hoek

Een bijzettafel hoeft niet altijd naast de bank of stoel te staan. Een hele verrassende opstelling vind ik als je een bijzettafel, liefst een beetje hoge, gewoon los in een hoek van de kamer zet. Je zet er een grote groene plant op en je hangt er een eigentijdse lamp boven. Een grote rieten lampekap staat al heel trendy. Deze hele combinatie bijzettafel | plant | hanglamp zal zeker indruk maken.

Bijzettafel op de slaapkamer

Veel mensen gebruiken geen nachtkastjes maar bijzettafels naast het bed. Leukste is aan weerskanten van het bed dezelfde bijzettafels. Wel prettig als er een vak of lade in zit. Vroeger werden er vaak bijzettafeltjes gebruikt met een tafelkleedje tot op de grond en een keramiek lamp met stoffen kap. Maar dat is momenteel echt uit de mode, de bijzettafels dienen iets luchtiger te zijn en je zet een moderne LEDlamp op de tafel of hangt er een kleine hanklamp vlak boven. 
*TIP: Als je een hanglamp gebruikt dan heb je tegenwoordig heel mooi snoer van textiel!

Zuiver bijzettafel

Het merk Zuiver wordt steeds bekender in de interieurwereld. Zuiver onderscheidt zich door aparte ontwerpen. Meubelen-Online heeft veel meubelen van Zuiver in de collectie en ook een aantal bijzettafels. 

Bijzettafel glas

Ik vind ze prachtig, bijzettafels van glas! Glas is sprankelend en transparant en past zich aan de omgeving aan. Voor mij is het heel belangrijk dat glas schoon is, het moet glanzen. Meubelen-Online heeft meerdere bijzettafels van glas in de collectie. 

Bijzettafel marmer

Je ziet momenteel veel bijzettafels met een voet van metaal en een blad van marmer. Goudkleurige voeten, draadwerk en voeten van dunne vierkante metalen buis afgewerkt in zwart. De trend is dus een mooi natuurlijk en zwaar blad en als contrastr een hele luchtige voet van metaal. Dit design is ontzettend mooi en wij hebben meerdere bijzettafels van marmer in de collectie in deze stijl.

Bijzettafels gemarmerd glas

Marmer is een luxe en kostbaar materiaal. Daar komt bij dat je een beetje voorzichtig moet zijn met een marmeren blad want het is toch wat vlekgevoelig. Dat goeft geen bezwaar te zijn als je onderzetters gebruikt. 
Maar nu zijn er bijzettafels van gemarmerd glas. Een prachtig materiaal waarbij de marmer tekening op de onderkant van het blad wordt aangebracht. De bovenkant van het glazen blas wordt heel licht gezandstraald waardoor het mat wordt. Gemarmerd glas heeft als voordeel dat het veel minders kost dan echt marmer en dat het minder vlekgevoelig is. Je kunt het gewoon met een vochtige doek onderhouden.

Veiligheidsglas voor bijzettafels

Alle glazen bijzettafels van Meubelen zijn voorzien van een blad van veiligheidsglas. Dat is een gehard glas wat minder krasgevoelig is en bovendien veilig is als het mocht breken. Glas is sterker dan je denkt maar als het breekt dan valt het in duizenden niet scherpe stukjes uiteen. Je hoeft dus niet bang te zijn om je te bezeren als het glas mocht breken.

Industriele bijzettafels

Erg leuk is onze grote collectie industriele bijzettafels. We hebben de tafels Honkytonk waar we inmiddels heel bekend mee zijn geworden omdat ze de industriële woonstijl vertegenwoordigen op een eenvoudige en aansprekende manier voor een hele betaalbare prijs. 

Design bijzettafel

Mijn voorkeur gaat vaak uit naar rustige vormen voor een bijzettafel. Hij is tenslotte klein en er komt nog iets boven op te staan. Meubelen-Online heeft diverse rustige design bijzettafels in de collectie.

Mimi set

De mimi set was al populair in de jaren '60 en is weer aan het terugkomen. Ook omdat mensen graag met verschillende kleine bijzettafels werken om voor de bank te zetten zie je dat er weer meer keus begint te komen in als mimi set bestaande uit twee of drie bijzettafes.
Van Spinder design heeft Meubelen-Online trouwens een merkpagina met hun hele collectie.

Koop een leuke bijzettafel bij Meubelen-Online. Ze worden snel en gratis bij je thuis bezorgd. Voor vragen telefoon +31(0)645312785


Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen
Aantal stemmen: Meubelen-Online
10