Inloggen


Login Registeren
0
Home - Stoelen - Fauteuils

Betaalbare design fauteuil kopen bij Meubelen-Online

Hier vind je de originele design fauteuils van Meubelen-Online. We hebben een collectie voor je samengesteld van grote en kleine fauteuils, bijzetstoelen en relaxfauteuils. Na een dag hard werken is het heerlijk ontspannen in de fauteuils van Meubelen-Online. Onze fauteuils zijn bekleed met stof, leer of kunstleer. De fauteuils van Meubelen-Online zijn van perfecte kwaliteit en worden gratis bij je thuis bezorgd. Bekijk ook de aparte subcategorie Schommelstoelen. Voor vragen telefoon +31(0)582152877

Bezig met laden...
   1  2 3  

Dat zit lekker!

Een heerlijke relaxfauteuil laat u na een lange dag helemaal tot rust te komen en is perfect om tv te kijken of een boek te lezen. Meubelen-Online biedt volop keus. Veel van onze fauteuils zijn heerlijk om in te relaxen, maar relaxfauteuil Alura is wel een hele mooie. Deze prachtig afgewerkte grijze relaxfauteuil met voetenbank zit heerlijk. De rugleuning is hoog, waardoor u er veel steun van geniet en onder in de rug is een lendesteun aanwezig. Bovendien kunt u uw voeten lekker laten rusten op de bijgeleverde voetenbank en kunt u gemakkelijk achterover leunen. De chromen poot ziet er schitterend uit en geeft deze relaxfauteuil de mogelijkheid tot draaien. 

Een perfecte vormgeving

Gezondheidsstoel Balfour is ook een heerlijke relaxfauteuil, die u alles biedt wat u nodig heeft. De stoel is leverbaar in een drietal kleuren en kent een ergonomische vormgeving. Andere modellen uit onze collecties fauteuils zijn ook zeker geschikt als relaxfauteuil. Fauteuil Bee heeft een bijzonder origineel design. Fauteuil Gigi heeft een hoge rug en wordt met voetenbank geleverd. Er is vast een model dat aan al uw wensen voldoet.


Beoordeling door klanten: 8.5 / 10 - 191 beoordelingen
Aantal stemmen: 191 Meubelen-Online
8.5 10
Beoordeling door klanten: 8.5 / 10 - 191 beoordelingen