0
Home - Stoelen - Fauteuils


Bezig met laden...

Een relaxfauteuil kopen bij Meubelen-Online

Een mooie design relaxfauteuil kopen bij Meubelen-Online is een goede keus. We hebben namelijk de mooiste modellen voor u uitgezocht, waarbij zitcomfort en ondersteuning ook een zeer belangrijke rol spelen. Relaxfauteuils zijn meestal wat groter van afmeting en uiteraard zitten ze heerlijk comfortabel. Ze zijn ook van verschillende gemakken voorzien. Zo kun je de meeste relaxfauteuils achterover kantelen in een luie stand en bij sommige relaxfauteuils komt er zelfs een voetenbankje tevoorschijn van onder de stoel, deze fauteuils noemen we reclyners. Bij sommige andere relaxfauteuils wordt een voetenbankje los bij geleverd.

Dat zit lekker!

Een heerlijke relaxfauteuil laat u na een lange dag helemaal tot rust te komen en is perfect om tv te kijken of een boek te lezen. Meubelen-Online biedt volop keus. Veel van onze fauteuils zijn heerlijk om in te relaxen, maar relaxfauteuil Alura is wel een hele mooie. Deze prachtig afgewerkte grijze relaxfauteuil met voetenbank zit heerlijk. De rugleuning is hoog, waardoor u er veel steun van geniet en onder in de rug is een lendesteun aanwezig. Bovendien kunt u uw voeten lekker laten rusten op de bijgeleverde voetenbank en kunt u gemakkelijk achterover leunen. De chromen poot ziet er schitterend uit en geeft deze relaxfauteuil de mogelijkheid tot draaien. 

Een perfecte vormgeving

Gezondheidsstoel Balfour is ook een heerlijke relaxfauteuil, die u alles biedt wat u nodig heeft. De stoel is leverbaar in een drietal kleuren en kent een ergonomische vormgeving. Andere modellen uit onze collecties fauteuils zijn ook zeker geschikt als relaxfauteuil. Draaifauteuil Lars kent een diepe zit en heeft een hoog zitcomfort. Fauteuil Fumico heeft een hoge rug en wordt met voetenbank geleverd. Er is vast een model dat aan al uw wensen voldoet.