0
Home - Kasten - Ladenkast
Ladenkast

Ladenkast

Als je een leuke ladenkast zoekt bekijk dan beslist even de collectie van Meubelen-Online. Wij hebben leuke, gekke, smalle, lage en ook grote ladekasten voor woonkamer, slaapkamer en hal.

* Lees verder onder aan de pagina!

Bezig met laden...

Gekke ladenkast

Het is leuk om een gek ladenkastje te combineren in je interieur. Meubelen-Online heeft de collectie ladekasten Joni waarbij de laatjes verschillende kleuren hebben en ook verschillende afmetingen. Ik zeg voor de grap wel eens dat je een goed geheugen moet hebben om te onthouden wat er in de verschillende laatjes ligt. In het begin zul je af en toe eens een verkeerd laatje opentrekken. Maar als je een beetje consistent bent dan went het snel.

Ladekast wit

Wit is altijd een aantrekkelijke kleur voor een ladenkast, het is ruimtelijk, makkelijk te combineren en verveelt niet snel. Een leuke trend zijn de witte ladekasten met houten pootjes. De ladenkast Joni is wit en heeft gekleurde laatjes en blank houten pootjes.
Heel mooi zijn ook de ladekasten uit de collectie NovaSolo. Deze ladekasten zijn gemaakt van mahoniehout en afgewerkt in mat wit. Voor het speelse contrast hebben deze witte ladenkasten zwarte handgrepen.

Ladenkast naast de bank

Je zult er misschien niet zo snel aan denken maar een kleine ladenkast staat ook heel mooi als bijzettafel naast de bank.

Ladenkast in de hal

De hal is een uitgelezen plaats om een kleine ladenkast te plaatsen. Neem dan een brede en lage ladenkast.

Ladenkast als nachtkastje

Veel kleine ladenkastjes zijn heel geschikt om als nachtkastje te gebruiken op de slaapkamer. Het merk NovaSolo heeft meerdere speelse kleine ladekastjes voor dit doel.

Ladenkast met rieten manden

Omdat een ladenkast vaak klein en leuk moet zijn heeft Meubelen-Online ook ladenkastjes gecombineerd met rieten manden. Dit geeft een speels effect en in een mand kun je meer opbergen dan je denkt. 

Ladeblok

Meubelen-Online heeft ook een collectie ladeblokken. Een ladeblok staat vaak op wielen enkun je los onder je bureau of tafel zetten. Maar een ladeblok staat ook heel leuk als bijzettafel naast de bank. De ladeblokken van Meubelen-Online vind je onder Kantoormeubelen in de speciale categorie Ladeblok.

Smalle ladekast

Een smalle ladenkast neemt niet veel ruimte in beslag en is makkelijk te combineren in iedere ruimte. Bij een smalle ladenkast zitten de lades boven elkaar dus de opbergruimte blijft onveranderd groot.

Lage ladekast

Een lage ladekast is vaak wat breder en de lades zitten dan ook naast elkaar. Een lage brede ladenkast neemt iets meer ruimte in beslag maar een voordeel is dat je er leuke accessoires op kunt zetten. je kunt het zelfs zo inrichten als een klein dressoir met een paar schilderijtjes er boven en een lamp er op.

Meubelen-Online heeft voor iedere ruimte een leuke ladenkast. Bekijk onze collectie en als je een vraagje hebt bel dan met telefoon +31(0)645312785


Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen
Aantal stemmen: Meubelen-Online
10
Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen