0
Home - Kantoormeubelen - Bureaus

Bureaus voor thuis en op kantoor

Bekijk hier de uitgebreide collectie van de beste kwaliteit bureaus.
Voor meer informatie over alle soorten bureaus * Lees verder onder aan de pagina!

 Als je een speciaal soort bureau zoekt maak dan hieronder je keuze:

SOORT BUREAU


Bureaus voor je thuiswerkplek

Veel mensen willen graag een goede thuiswerkplek hebben. Je kunt een klein bureautje natuurlijk in een hoek van de kamer zetten, maar als je echt even op je gemak thuis wilt werken crëeer dan je eigen werkplek in aan aparte kamer. Zoek een goed bureau wat bij jouw omstandigheden past. Meubelen-Online heeft daarvoor altijd een goede oplossing. Je vindt hier kleine en grote bureaus, hoekbureaus en elektrisch verstelbare zit sta bureaus.

Bureau voor kantoor

Als je een kantoor wilt inrichten of een werkplek waar je veel uren gaat doorbrengen dan heeft Meubelen-Online een grote collectie bureaus die je helemaal naar je eigen smaak kunt samenstellen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een klein of groot bureau met de mogelijkheid er een hoekbureau van te maken, zoals bureau Workspace.
Meubelen-Online heeft professionele bureaus in verschillende kleuren zoals wit. grijs, antraciet, bruin en naturel.

Soorten bureaus

In deze categorie "Bureau" zie je de complete collectie bureaus van Meubelen-Online, je kunt uitgebreid scrollen om alles te bekijken. Maar om het makkelijk te maken en om je nog meer informatie te kunnen geven over de verschillende soorten bureaus zie je bij Meubelen-Online de volgende aparte categorieën: 
* Verstelbaar bureau, over ergonomische mogelijkheden
* Zit Sta bureau, over werken en gezond worden
* Hoekbureau, over ruimtelijke opstellingen

Bureau van Kerkmann

Kerkmann Office Design is al vele jaren een toonaangevend bedrijf op het gebied van kantoormeubelen. Meubelen-Online is de Nederlandse dealer van alle Kerkmann kantoormeubelen. Bij ons vind je de complete collectie bureaus, ladeblokken, kapstokken en accessoires. De bureaus van Kerkmann kenmerken zich door strak en modern design gekoppeld aan een functioneel gebruik. Kerkmann is altijd op zoek naar de nieuwste trends en technieken wat bijvoorbeeld geresulteerd heeft in de nieuwe serie elektrisch verstelbare bureaus Move. De bureaus van Kerkmann worden veel gebruikt voor de inrichting van een kantoor maar zijn ook geliefd voor de thuiswerkplek.
Meubelen online heeft een speciale Merkpagina van Kerkmann gemaakt waar je al hun producten bij elkaar ziet.

Bureau en bureaustoel

Het is belangrijk dat een bureau en een bureaustoel een beetje bij elkaar passen. Dat is niet alleen mooi om te zien maar ook goed voor een gezonde werkhouding. In de categorie "Zit Sta bureau" zal ik je daar meer over vertellen. 
Meubelen-Online heeft een ruime collectie bijpassende bureaustoelen, van eenvoudige tot geavanceerde modellen. 

Bureau en verlichting

Voor de verlichting bij je bureau vind ik zelf een hanglamp erg mooi. Je hebt tegenwoordig goede kwaliteit LED verlichting die net een beetje warm licht geeft waar je niet vermoeid van wordt. Voor het gebruik van LED verlichting zul je zelf een beetje je draai moeten vinden want er zijn vele kleuren licht en lichtsterkte in de handel. Als je eenmaal weet wat bij je past dan heb je een duurzame en practische verlichting aan LED lampen. 
In het geval je een mooie bureaulamp hebt om op je bureau te plaatsen dan dien je er even op te letten dat deze geen schaduw geeft als je schrijft. Een rechtshandig persoon zet dus zijn bureaulamp aan de linkerkant op zijn bureau.

Bureau en ladeblok

Bij professionele bureaus voor gebruik in een kantoor kun je een los ladeblok kopen. Meubelen-Online heeft ladeblokken in verschillende kleuren en met verschillende mogelijkheden. Een ladeblok is erg handig en maakt het plaatje helemaal af! Bekijk hier de collectie ladeblokken van Meubelen-Online.

4 Redenen om een bureau te kopen bij Meubelen-Online

1* Grote collectie waardoor je altijd een bureau kunt vinden wat past in jouw situatie.
2* De beste kwaliteit met 2 jaar garantie op alle onderdelen.
3* Uit voorraad geleverd waardoor je het bureau van jouw keuze lekker snel in huis hebt!
4* De laagste prijs

Wij geven graag advies over bureaus

Als je vragen hebt over onze bureaus en de gebruiksmogelijkheden in jouw situatie bel dan even met Meubelen-Online telefoon +31(0)645312785, wij helpen je graag!


Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen
Aantal stemmen: Meubelen-Online
10