0
Home - Kantoormeubelen - Folderhouders
Folderhouders

Folderhouders

Als je op zoek bent naar een representatieve folderhouder dan heeft Meubelen-Online een uitgekiende collectie voor je klaar staan. Met een professionele folder bepaal je het gezicht van je bedrijf. Daarom is het belangrijk dat een folderhouder een frisse moderne uitstraling heeft. 
Meubelen-Online heeft folderhouders voor toonbank, balie, receptie en om mee te nemen naar de beurs. Graag vertellen we je wat meer over de mogelijkheden van onze folderhouders.

* Lees verder onder aan de pagina!
Bezig met laden...

Folderhouders voor een goede eerste indruk

Een folderhouder staat bij de ingang van een bedrijf en samen met je logo zijn dit de eerste zaken waar je klanten mee in aanraking komen. En ook hier geldt: Je krijgt geen tweede kans om een eerste indruk te maken. Een mooie uitnodigende folderhouder kan best even een investering zijn maar ik voorspel je dat hij zichzelf terug betaalt. En meubelen-Online heeft zijn best gedaan om een betaalbare collectie voor je klaar te zetten.

Professionele folderhouders

Soms zie ik folderhouders waarvan ik denk: "Misschien had je die beter achterwege kunnen laten." Als je echt een goede indruk wilt maken en wat over je zaak wilt vertellen dan moet een folderhouder beslist een professionele uitstraling hebben, zoals bijvoorbeeld folderhouder Ovaloffice. Dat betekent een eigentijds modern design en voldoende ruimte om alle soorten folders op te bergen. Meubelen-Online heeft dan ook design folderhouders in heel veel verschillende afmetingen.

Folderhouders voor toonbank

Een plaats waar een klant zeker een folderhouder verwacht is de toonbank van je winkel en de balie van de receptie. Op een toonbank heb je vaak wat minder ruimte en daarom hebben wij ook een aantal wat kleinere folderhouders zoals de folderhouder Counter. In deze folderhouder kun je folders en brochures plaatsen van verschillende afmetingen. Dankzij de handige flexibele vakindeling kun je de afmeting folders gebruiken die in jouw situatie het beste zijn. Bij iedere folderhouder staat precies vermeld welke afmetingen folders er in passen.

Folderhouders wandbevestiging

Als je toonbank of balie toch te weinig ruimte biedt dan kun je denken aan een kleine folderhouder voor aan de wand. Je kunt deze ophangen vlak naast de toonbank of naast de entree. Klanten vinden het vaak prettig om even ongestoord jouw folders te kunnen bekijken voordat ze kiezen welke mee te nemen. Folders die je tegenkomt bij de uitgang worden vaak meegenomen als extra herinnering aan het bezoekje.

Folderhouders op de vloer

Als je wat meer ruimte hebt en als je bedrijf meer afhankelijk is van een uitgebreide documentatie door middel van folders en brochures dan kies je een wat grotere folderhouder. Meubelen-Online heeft een ruime keuze in grotere folderhouders voor op de vloer. Ook hierbij kun je weer kiezen uit klein en groot. Maar we hebben ook hele grote folderrekken met alles er op en er aan. 

Folderrekken met wielen

Folderhouders met wielen zijn natuurlijk super handig. Daarmee ben je flexibel in de opstelling. Als je bijvoorbeeld een vergadering hebt of een speciale meeting organiseert voor je klanten dan kun je een folderrek op wielen heel makkelijk in dezelfde ruimte plaatsen. Ik weet zeker dat dit zeer op prijs wordt gesteld en je klanten zullen zeker folders meenemen na afloop. Uiteraard worden de folderhouders van Meubelen-Online geleverd met geremde wielen voor een stabiele plaatsing, zoals folderhouder Switch large. Een flinke stapel folders is een heel gewicht en daarom zijn onze folderhouders stevig en gemaakt van de beste materialen metaal en acrylaat.

Folderhouders op de beurs

Als jouw bedrijf op de beurs staat dan kun je eigenlijk niet zonder een goede representatieve folderhouder. Het ondersteunt de professionele uitstraling van je bedrijf en het trekt veel aandacht. Bovendien kun je niet alle klanten even veel aandacht geven. Als jij en je medewerkers in gesprek zijn met potentiële klanten dan bewijst een folderhouder zeker zijn waarde doordat mensen ongevraagd een folder kunnen meenemen.
De meeste folderhouders van Meubelen-Online zijn makkelijk te monteren en ook weer te demonteren zodat je ze eenvoudig mee kunt nemen naar de beurs. Als je weinig ruimte hebt dan hebben we ook nog de opvouwbare folderhouder welke zo klein kunt maken dat hij past in de meegeleverd draagtas.

Folderhouders met verlichting

Als er geen goede mogelijkheden zijn om een folderhouder uit te lichten dan heeft Meubelen-Online ook folderhouders met ingebouwde verlichting zoals bijvoorbeeld de stijlvolle folderhouder Business. Dankzij de directe uitlichting van de folders kun je hier echt niet om heen als klant en maak je een super goede indruk. Zeker op een beurs vind ik een folderrek met eigen verlichting een grote meerwaarde. Folderhouders met verlichting zijn er ook weer in grote en kleine afmetingen.

Stoepborden en Posterhouders

Als aanvulling op de ruime collectie folderhouders heeft Meubelen-Online ook een aantal representatieve stoepborden en posterhouders. De uitstraling van de stoepborden en posterhouders passen bij onze collectie folderhouders en je kunt ze dan ook goed combineren. Een stoepbord is vaak het eerste wat je ziet van een bedrijf, zowel in en winkelstraat als op de beurs. Kies daarom voor een mooi design stoepbord met een frisse moderne uitstraling. En belangrijk is het om een stoepbod goed schoon te houden. Een prachtig stoepbord welke je ook eenvouding kunt inklappen en meenemen is ons stoepbord Invito.

Welke afmetingen folders zijn er

Het is handig te weten welke afmetingen folders er zijn. De meeste folderhouders van Meubelen-Online zijn geschikt voor meerdere afmetingen folders. de mogelijkheden staan precies aangegeven bij de productinformatie van de verschillende folderhouders.
Afmetingen van de meest gebruikte folders in hoogte  x breedte:
A4: 28,7cm x 21cm
A5: 21cm x 14,8cm
DIN lang: 21cm x 9,9cm (Flyer formaat)

Snelle levering Folderhouders

Meubelen-Online begrijpt dat je een folderhouder snel in huis wilt hebben. Daarom worden al onze folderhouders geleverd in slechts 3-5 werkdagen! Alle folderhouders worden gratis thuis bezorgd in heel Nederland en België.

Maak je keuze en bestel de folderhouders nu makkelijk in de webwinkel van Meubelen-Online.
Voor vragen staan wij voor je klaar op telefoonnummer +31(0)645312785

LEES OOK onze blogpost: "De Ultieme Gids voor Folderhouders"

Bekijk hier de collectie bureaus.


Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen
Aantal stemmen: Meubelen-Online
10