0
Home - Eethoek

Voordelige "eethoek" bij Meubelen-Online

Hier vind je de collectie eethoeken waar wij een speciale setprijs voor hebben gemaakt. Bij Meubelen-Online hechten wij er waarde aan om stijlvolle meubelen voordelig aan te bieden. Je vindt hier veel combinaties van tafels en stoelen met korting omdat je de complete eethoek in een keer aanschaft. Dit zijn niet zomaar combinaties maar dit zijn de mooiste eethoeken die wij het beste verkopen.

* Lees verder onder aan de pagina!
Bezig met laden...

Eethoek in de keuken

Meubelen-Online heeft eethoeken voor kleine en grote ruimtes. Wanneer je een kleine keuken hebt en je wilt daar toch even gezellig eten samen dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een kleine eettafel van 120cm met 4 kleine stoelen. Ook kan het wel eens een leuke oplossing zijn om in de keuken een wat hogere eettafel te gebruiken zoals een bartafel met 2 of 4 barkrukken. Ook deze bartafel als eethoek vind je in deze categorie "Eethoek".

Ronde eethoek

Een ronde eethoek geeft altijd een gezellige en intieme uitstraling. Meubelen-Online heeft verschillende ronde eethoeken waar je samen genoeglijke uurtjes aan kunt doorbrengen. Een heel mooi voorbeeld die ik je kan aanbevelen is de ronde eethoek Ontario bestaande uit een ronde houten eettafel met 4 comfortabele eetkamerstoelen TOP met armleuningen in een licht grijze weefstof.

Vierkante eethoek

Een vierkante eethoek is een specifieke vorm. Deze vorm eethoek kom je wat minder tegen maar uiteraard heeft Meubelen-Online deze wel voor je in de aanbieding. Bekijk bijvoorbeeld eens deze vierkante eethoek Linizio bestaande uit een glazen eettafel met 4 comfortabele stoelen.

Eetkamer

Voor een luxe en wat grotere eethoek met bijvoorbeeld 6 of 8 stoelen kun je ook terecht bij Meubelen-Online. In de categorie "Eethoek" vind je prachtige en zeer eigentijdse combinaties van eettafels en eetkamerstoelen voor een voordelige prijs. Wanneer je regelmatig gasten ontvangt dan heeft Meubelen-Online uiteraard ook flexibele oplossingen zoals een eethoek met  een uitschuifbare eettafel en eettafels met losse verlengbladen.

7 Redenen om een Eethoek te kopen bij Meubelen-Online

1* Sfeermaker. Met een eethoek van Meubelen-Online kun je heel veel sfeer maken in je interieur. Je voelt je beter als je jouw eigen sfeer creëert en daardoor presteer je ook beter. De collectie eethoeken van Meubelen-Online kun je gebruiken in de stijlen Sfeervol modern, Eigentijds landelijk, Warm en chique en ook in de Industriële stijl. Heb je vragen over de sfeer waarin jij je eethoek wilt gebruiken bel dan voor overleg even telefoon 058-2152877

2* Flexibele oplossingen. De eethoeken van Meubelen-Online bieden jou flexibele oplossingen. Heb je weinig ruimte ga dan voor een kleine eethoek die je groter kunt maken. Bekijk daarvoor de eethoeken met een uitschuiftafel en de eettafels waar je verlengbladen aan kunt haken.

3* Eigentijds design! Er gebeurt zo veel op het gebied van eethoeken, er komen steeds meer leuke ontwerpen bij. En wat de sfeer betreft mag er ook steeds meer. Meubelen-Online is steeds op zoek en heeft vaak als eerste de nieuwste design eethoek in huis voor jou. Maar ook voor onszelf, want we hebben een showroom en vinden het heerlijk om met de nieuwste design eethoeken sfeervolle combinaties te maken. Je kunt dus altijd een kijkje bij ons komen nemen om sfeer te proeven! Hier vind je het adres van de showroom van Meubelen-Online.nl

4* Beste kwaliteit met garantie. De medewerkers bij Meubelen-Online hebben vele jaren ervaring met de productiewijze van meubelen, de constructie en de gebruikte materialen en kunnen je daar veel over vertellen. Bij Meubelen-Online hebben ze verstand van meubelstoffen, over slijtagewaardes, lichtechtheid en gebruiksmogelijkheden. En als je vragen hebt over het schoonmaken van meubelstoffen bel ons dan op telefoon 058-2152877

5* Voordelige prijs! In deze categorie "Eethoek" vind je alleen maar aanbiedingen. Omdat je een complete eethoek koopt krijg je een leuke korting. En mocht je wat extra stoelen willen hebben bij je complete eethoek dan kun je deze los bij bestellen.

6* Spaarpunten! Bij iedere aankoop van een eethoek kun je bovendien ook nog hele euro's sparen. Voor iedere € 25,- krijg je 1 Eurospaarpunt. Het tegoed wat je zo opbouwt kun je gebruiken voor je eerstvolgende aankoop bij Meubelen-Online. Het enige wat je moet doen is tijdens de bestelling van jouw eethoek even een account aanmaken. Dan kun je voortaan inloggen bij Meubelen-Online en jouw tegoed aan Eurospaarpunten bekijken en gebruiken. Hier lees je alles over de Eurospaarpunten.

7* Gratis bezorgen en retour. Alle eethoeken van Meubelen-Online worden snel geleverd en gratis bij je thuis bezorgd in heel Nederland en België. Wij vinden dat vanzelfsprekend. En mocht je onverhoopt de verkeerde eethoek hebben uitgekozen dan gaat hij ook gratis weer retour!

Bestel vandaag nog je sfeervolle en betaalbare eethoek bij Meubelen-Online!
Voor vragen telefoon +31(0)582152877

 

Wooninspiratie

Misschien vind je het leuk om op ons interieur blog het artikel te lezen "Hoe kies je een geschikte eethoek?".| Meer

Beoordeling door klanten: 8.4 / 10 - 191 beoordelingen
Aantal stemmen: 191 Meubelen-Online
8.4 10
Beoordeling door klanten: 8.4 / 10 - 191 beoordelingen