0
Home - Zitmeubelen - Poefs en Voetenbanken
Poefs-en-Voetenbanken

Poefs en voetenbanken

Als je een leuke poef of voetenbank zoekt bekijk dan de collectie van Meubelen-Online. Je vind hier eigentijdse poefs en voetenbanken bekleed met mooie stoffen. Je hebt waarschijnlijk al gezien dat Meubelen-Online de nadruk legt op het maken van sfeer waar je je prettig bij voelt. Een poef en voetenbank zijn echte sfeermakers.  
 
* Lees verder onder aan de pagina!
Bezig met laden...

Hocker

Een hocker is hetzelfde als een voetenbank. Het is een Duitse benaming die ondertussen ook heel gebruikelijk is geworden in Nederland. Het gebruik van de woorden voetenbank en hocker is ongeveer gelijk.

Poef

Ook een poef is hetzelfde als een voetenbank maar doet toch een beetje denken aan de gezellige poef van vroeger. Vaak is een poef, of een pouffe zoals de Fransen zeggen, een wollig geval zonder pootjes. Op dit moment zijn de gebreide poefs heel populair, dat is een ronde poef gebreid met een grove steek. Een gebreide poef geeft een knus en gezellig effect en past heel goed bij cocooning.

Velours voetenbank

De moderne kortpolige velours is helemaal terug en wordt vaak gezien in moderne pittige kleuren. Meubelen-Online heeft prachtige velours voetenbanken welke combineerbaar zijn met onze banken en fauteuils met velours.

Voetenbank in de woonkamer

De meest gebruikte plaats voor een voetenbank is de woonkamer. Je kunt de voetenbank voor een fauteuil zetten waardoor er een luxueuze lounge plek ontstaat, een eilandje in je interieur. 
Als je de voetenbank voor je bank zet dan werkt hij een beetje als een salontafel. Zet er een mooi dienblad op en je hebt een mooie plek om je glas drinken op te zetten. Je zult zien dat dit ook een echte sfeermaker is en daar zijn wij bij Meubelen-Online gek op! 

Voetenbank in de slaapkamer

Vergeet ook niet hoe mooi een voetenbank in de slaapkamer kan staan. Als je een grote slaapkamer hebt kun je een apart hoekje maken met een fauteuil en een bijpassende voetenbank. Echt een plekje om even rustig te zitten en waar je niet gestoord wordt.
Vaak wordt ook een voetenbank aan het voeteneinde van het bed geplaatst. Dat staat niet alleen erg mooi maar is ook handig om even op te zitten tijdens het aankleden of om je schoenen aan te trekken. Zodoende is een voetenbank niet alleen een sfeermaker maar ook nog eens practisch.

Voetenbank in de leeshoek

Persoonlijk vind ik het erg leuk om met een voetenbank een leeshoek te maken. Als je een grote woning hebt kun je een aparte bibliotheekkamer maken. Dat is helemaal super natuurlijk, allemaal boekenkasten om je heen met boeken waar je geïnspireerd van raakt. Maar je kunt dat ook in een kleinere woning doen. Als je bijvoorbeeld een lange smalle woonkamer hebt met veel ruimte tussen de woonkamer en de zitkamer dan adviseer ik regelmatig om deze tussenruimte te benutten om een mooie leeshoek te maken. Je hebt dan misschien geen ruimte voor veel boekenkasten maar een kleintje met jouw meest populaire boeken moet lukken. Vervolgens hoef je alleen maar een mooie luie stoel neer te zetten met een prachtige voetenbank van Meubelen-Online en je leeshoekje is geboren. Maak het af met een leeslamp en een bijzettafel en je komt hier niet meer weg.

Fauteuil met voetenbank

Meubelen-Online heeft verschillende relaxfauteuils in de collectie waar je een voetenbank bij krijgt. In dat geval is de voetenbank helemaal bijpassend bij het model van de fauteuil. Deze voetenbanken kun je niet los kopen maar alleen in combinatie met de fauteuil.
TIP: Vaak hoor ik dat een voetenbank voor een fauteuil wel veel ruimte in beslag neemt. De tip van Meubelen-Online is om dan de voetenbank naast of achter de stoel te plaatsen en hem alleen maar te pakken als je hem nodig hebt.

Voetenbank inspiratie

En als je nog meer inspiratie nodig hebt voor het gebruik van een voetenbank houd dan de website van Meubelen-Online in de gaten. Wij plaatsen regelmatig sfeerfoto's en video's online waar je leuke ideeën voor het gebruik van voetenbanken uit kunt halen.

Voor vragen en advies over het gebruik van voetenbanken bel je met Meubelen-Online telefoon +31(0)645312785


Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen
Aantal stemmen: Meubelen-Online
10
Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen