0
Home - Kantoormeubelen - Bureaus - Verstelbare Bureaus
Verstelbare-Bureaus

Verstelbaar bureau

Als je tijdens je werk vermoeid raakt neem dan een verstelbaar bureau. Een verstelbaar bureau kun je in hoogte verstellen naar je eigen wens. In combinatie met een goede bureaustoel kom je zo zonder vermoeidheid de dag door. Meubelen-Online heeft een grote collectie verstelbare bureaus in verschillende afmetingen en kleuren. Lees meer over de voordelen van een verstelbaar bureau:

* Lees verder onder aan de pagina!
Bezig met laden...

In hoogte verstelbaar bureau

Als je veel achter een bureau zit dan is het belangrijk dat je niet vermoeid raakt. Een van de eerste dingen om op te letten is de hoogte van je bureau. Een standaard bureau wat niet verstelbaar is heeft over het algemeen een bladhoogte van 75cm. Dat is een prima hoogte maar het is nog fijner als je zelf de hoogte kunt variëren.

Afhankelijk van het model verstelbaar bureau kun je de hoogte verstellen van 68-82cm. Bij sommige verstelbare bureaus doe je dat met een inbus sleuteltje en bij andere til je gewoon het blad op en klikt hij iets hoger. Het kan aan te bevelen zijn om de verschillende hoogtes een beetje uit te proberen. 

6 Punten voor een gezonde werkhouding

Bij een ideale werkhouding let je op de volgende dingen:

1- Zitten met een rechte rug
2- Contact houden met de rug van je bureaustoel
3- Lendesteun onderrug
4- Stand van je benen in een rechte hoek
5- Elleboog op de armleuning van je stoel
6- Hoogte bureaublad hier op afstemmen

Iemand die klein is of bijvoorbeeld korte benen heeft zet zijn bureau dus bijvoorbeeld op een hoogte van 70cm. Een lang persoon zit weer gezonder bij een bladhoogte van ongeveer 78cm.
Je zult merken dat die centimeters een heel verschil maken. 

 

Eisen Arbo dienst

De arbo dienst houdt zich in Nederland bezig met het adviseren op het gebied van ergonomisch werken. Lichaam en bureau dienen dan op elkaar afgestemd te worden zodat je gezond blijft tijdens je kantoorwerk en geen last krijgt van je spieren. Vooral als je een dagje ouder wordt kun je makkelijk last krijgen door een verkeerde werkhouding. En als je eenmaal weet hoe je het beste ergonomisch kunt werken zul je daar altijd rekening mee houden.

Kwaliteit van een verstelbaar bureau

Het bovenblad van een verstelbaar bureau heeft een mat oppervlak wat niet spiegelt. Het is aan te bevelen om een krasvast en niet te glad bovenblad van melamine te gebruiken. De kleur van het bovenblad is niet zo heel belangrijk, hoewel ik zelf grijs mooi rustig vind voor de ogen. Van belang is om in een lichte ruimte een goede zonwering te gebruiken, ook je ogen kunnen vermoeid raken. Bij Meubelen-Online zijn de poten van alle verstelbare bureaus van staal of RVS.

Jouw persoonlijke werkplek

Als je veel achter een bureau zit en je hebt alles helemaal op jouw lichaam en situatie afgestemd dan is het belangrijk dat iemand anders daar geen wijzigingen in aanbrengt. We kennen allemaal de situatie dat als je na de vakantie terug komt op kantoor dat je bureaustoel helemaal anders zit omdat een collega daar een poosje heeft gezeten. Het is vaak een heel gedoe om alles weer zo in te stellen als je gewend bent. Zeker als je ook aan een verstelbaar bureau zit zou ik er voor zorgen dat het jouw persoonlijke werkplek is en blijft.

In hoogte verstelbaar ladeblok

Als je een verstelbaar bureau koopt bij Meubelen-Online dan hebben wij bijpassende ladeblokken die je ook in hoogte kunt verstellen. Het mooie van deze verstelbare ladeblokken is dat je ze niet onder maar naast je bureau zet. Je kunt deze speciale ladeblokken in hoogte verstellen zodat ze precies aansluiten op je bureau. Met het in hoogte verstelbare ladeblok vergroot je de werkruimte van je bureau. Deze verleng-ladeblokken zijn wit maar hebben een bovenblad van hetzelfde materiaal en dezelfde kleur als het blad van je bureau. Bij een in hoogte verstelbaar ladeblok van Meubelen-Online kun je kiezen uit de 4 kleuren:
- wit
- blank hout
- grijs
- antraciet

Accessoires bij verstelbare bureaus

Als je behoefte hebt aan accessoires bij je verstelbare bureau neem dan contact op met Meubelen-Online. Bij veel bureaus is het mogelijk om een losse kabelgoot aan te schaffen of bijvoorbeeld een legvak om onder het blad te schroeven. Wij kunnen je daar per bureau meer over vertellen.

5 Stappen om een verstelbaar bureau te kiezen

Bepaal nu wat jouw ideale verstelbare bureau is in de volgende stappen:
1- Welke afmeting bureau is voor jou geschikt 
2- Wil je er een hoekbureau van maken
3- Welk model verstelbaar bureau vind je mooi
4- Welke kleur blad wil je gebruiken
5- Wil je een bijpassend verstelbaar ladeblok

* Alle bureaus van Kerkmann bekijk je hier.
* Bekijk hier de volledige collectie bureaus.

Ik denk dat je zo goed kunt bepalen welk verstelbare bureau het beste bij jou past. Bij vragen gewoon even bellen met Meubelen-Online tel. +31(0)645312785


Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen
Aantal stemmen: Meubelen-Online
10
Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen