0
Home - Tafels - Houten tafels

Houten tafels

Bekijk hier de grote collectie houten tafels van Meubelen-Online. Je vindt hier houten tafels in verschillende stijlen en kleuren. Alle houten tafels worden gratis thuis bezorgd.

* Lees verder onder aan de pagina!
Bezig met laden...

Houten tafels in verschillende stijlen

Als je een houten tafel zoekt heb je de keuze uit verschllenden stijlen, van strak en modern tot meer romantisch. Bij Meubelen-Online vindt je prachtige houten tafels in  Scandinavisch design, stoere robuuste houten tafels in de industriële stijl en prachtige houten tafels in de klassiek landelijke woonstijl.

Houten tafels van verschillende houtsoorten

Uiteraard kun je bij Meubelen-Online ook kiezen uit verschillende houtsoorten zoals onder andere:
- Eikenhouten tafels
- Mahonie houten tafels
- Mangohouten tafels
- Sheesam houten tafels
- Gerecycled houten tafels

Houten tafels in verschillende kleuren

Hout is een natuurlijk product en wordt op verschillende manieren afgewerkt om het geschikt te maken voor dagelijks gebruik in je interieur.

Houten tafels zie je veel in de meest natuurlijke uitvoering waarbij het hout zichtbaar blijft. Deze tafels zijn afgewerkt met een olie of blanke lak.

Daarnaast zijn er veel houten tafels die afgelakt zijn in een kleur zoals wit, grijs of zwart.

Onderhoud van houten tafels

Bij de meeste afwerkingen van houten tafels kun je gewoon een stofdoek gebruiken en af en toe een vochtige doek. Als je heel vaak een vochtige doek gebruikt dan kan bijvoorbeeld een laklaag een beetje verschralen.

En voor een geoliede houten tafel geldt hetzelfde. Hoewel er heel weinig onderhoud nodig is aan een houten tafel kan het geen kwaad om hem af en toe heel licht in de olie of vloeibare was te zetten. Dat voorkomt verschraling en de houten tafel blijft er warm en levendig uitzien.

Bekijk hier alle tafels van Meubelen-Online.


Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen
Aantal stemmen: Meubelen-Online
10
Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen