0
Home - Kantoormeubelen - Bureaus - Hoekbureaus
Hoekbureaus

Hoekbureau

Bij Meubelen-Online vind je Hoekbureaus in verschillende stijlen, kleuren, afmetingen, snoerdoorvoer, verstelbaar, elektrisch | snelle levering.

Een hoekbureau heeft meer ruimte voor beeldschermen en PC's. Meubelen-Online.nl heeft een grote collectie hoekbureaus in verschillende afmetingen en kleuren. Alle hoekbureaus voldoen aan de ergonomische eisen van de Arbo dienst norm DIN EN 527 en zijn dus geschikt voor gebruik op kantoor. Voor meer informatie over de mogelijkheden van onze hoekbureaus:

Bekijk hier de volledige collectie bureaus van Meubelen-Online

* Lees verder onder aan de pagina!
Bezig met laden...

Wat zijn de voordelen van een hoekbureau?

Een hoekbureau biedt verschillende voordelen die het een populaire keuze maken voor zowel thuiskantoren als traditionele kantooromgevingen. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van een hoekbureau:

 1. Ruimtebesparing: Een hoekbureau past goed in hoeken en kan ongebruikte ruimte efficiënt benutten, waardoor je meer vloeroppervlak overhoudt voor andere meubels of activiteiten.

 2. Ergonomie: Hoekbureaus bieden vaak voldoende ruimte om een ergonomische werkplek te creëren. Je kunt je monitor op ooghoogte plaatsen, je toetsenbord en muis binnen handbereik hebben en comfortabel werken.

 3. Meerdere werkgebieden: Het L-vormige ontwerp van een hoekbureau maakt het mogelijk om meerdere werkgebieden te hebben. Je kunt bijvoorbeeld aan de ene kant werken en aan de andere kant papieren sorteren of andere taken uitvoeren.

 4. Organisatie: Veel hoekbureaus worden geleverd met ingebouwde opbergruimte, zoals lades, planken of kasten. Dit helpt je om je kantoorruimte georganiseerd te houden en belangrijke documenten en benodigdheden binnen handbereik te hebben.

 5. Flexibiliteit: Hoekbureaus zijn vaak verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, waardoor je er een kunt kiezen die bij je ruimte en smaak past. Ze zijn ook gemakkelijk aan te passen aan verschillende indelingen.

 6. Esthetiek: Hoekbureaus kunnen esthetisch aantrekkelijk zijn en kunnen de uitstraling van een kamer verbeteren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en afwerkingen, zodat je een bureau kunt kiezen dat bij je interieur past.

 7. Scheiding van werk en privé: Als je vanuit huis werkt, kan een hoekbureau je helpen om een duidelijke scheiding te creëren tussen je werkruimte en je privéruimte, wat de productiviteit en het welzijn kan bevorderen.

 8. Toekomstige uitbreiding: Hoekbureaus kunnen in sommige gevallen worden uitgebreid met extra bureaubladen of aanvullende opbergruimte, waardoor ze een flexibele keuze zijn voor de lange termijn.

Al met al biedt een hoekbureau dus tal van voordelen op het gebied van ruimte-efficiëntie, ergonomie, organisatie en flexibiliteit, wat het tot een populaire keuze maakt voor zowel professionele kantoren als thuiswerkplekken.

Welke soorten hoekbureaus zijn er?

Hoekbureaus zijn er in verschillende soorten en stijlen om aan de diverse behoeften en smaken van mensen te voldoen. Hier zijn enkele veelvoorkomende soorten hoekbureaus:

 1. L-vormige hoekbureaus: Dit zijn de meest voorkomende hoekbureaus en hebben een L-vormig ontwerp met twee aaneengesloten bureaubladen die elkaar onder een rechte hoek ontmoeten. Ze bieden veel werkruimte en kunnen geschikt zijn voor zowel computerwerk als papierwerk.

 2. Hoogte verstelbare hoekbureaus: Deze bureaus kunnen in hoogte worden aangepast, wat ergonomisch comfort biedt en helpt bij het voorkomen van rug- en nekklachten. Ze zijn ideaal voor mensen die zittend en staand willen werken. Neem ook een kijkje bij de Verstelbare bureaus en Elektrische bureaus van Meubelen-Online.

 3. Hoekbureaus met opbergruimte: Deze bureaus hebben vaak ingebouwde lades, planken, kasten of rekken om je spullen georganiseerd te houden. Ze zijn handig voor het opbergen van documenten, kantoormateriaal en andere benodigdheden. Klik hier voor de bureaus met lades van Meubelen-Online.

 4. Glazen hoekbureaus: Deze bureaus hebben meestal glazen tafelbladen, die een moderne en lichte uitstraling geven aan de werkruimte. Ze kunnen een eigentijds gevoel toevoegen aan je kantoor.

 5. Houten hoekbureaus: Deze bureaus zijn gemaakt van hout of houtfineer en bieden een klassieke en warme uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en afwerkingen. Bekijk hier de collectie houten bureaus van Meubelen-Online.

 6. Metalen hoekbureaus: Bureaus met metalen frames en poten zijn duurzaam en modern van ontwerp. Ze kunnen een industriële uitstraling hebben en zijn vaak licht van gewicht.

 7. Minimalistische hoekbureaus: Deze bureaus zijn eenvoudig van ontwerp en zijn ideaal voor mensen die een strakke en opgeruimde uitstraling willen in hun werkruimte.

 8. Hoekbureaus met uittrekbaar toetsenbordblad: Deze bureaus hebben een uittrekbaar toetsenbordblad onder het hoofdbureau, wat handig is voor het plaatsen van een toetsenbord en muis.

 9. Compacte hoekbureaus: Deze bureaus zijn ontworpen voor kleine ruimtes en hebben meestal een vereenvoudigde vorm om ruimte te besparen.

 10. Hoekbureaus met monitorstandaard: Sommige hoekbureaus hebben ingebouwde monitorstandaarden of planken voor het verhogen van je computerscherm op ooghoogte, wat ergonomische voordelen biedt.

De keuze voor een specifiek type hoekbureau hangt af van je ruimte, behoeften, smaak en budget. Het is belangrijk om te overwegen welke functies en stijlelementen voor jou het meest belangrijk zijn bij het kiezen van het juiste hoekbureau voor je kantooromgeving.

 

Hoe bepaal ik of de hoek bij een hoekbureau links of rechts moet?

Het bepalen of je een links- of rechtshandig hoekbureau nodig hebt, heeft te maken met je persoonlijke voorkeur en de indeling van je kantoorruimte. Hier zijn enkele overwegingen die je kunt maken bij het kiezen van de juiste oriëntatie voor je hoekbureau:

 1. Dominante hand: Over het algemeen plaatsen mensen hun dominante hand (de hand waarmee ze schrijven of de muis van hun computer bedienen) aan de buitenkant van het hoekbureau. Als je bijvoorbeeld rechtshandig bent en meestal met je rechterhand schrijft en de muis gebruikt, wil je waarschijnlijk een rechts hoekbureau, zodat je voldoende ruimte hebt om je rechterhand vrij te bewegen.

 2. Ruimte-indeling: Kijk naar de beschikbare ruimte in je kantoor. Bedenk waar het hoekbureau het beste past en welke kant van de ruimte je het meest effectief kunt gebruiken. Als je bijvoorbeeld een muur hebt aan de rechterkant van de hoek waar je het bureau wilt plaatsen, zou een rechts hoekbureau logisch zijn.

 3. Toegang tot ramen en deuropeningen: Zorg ervoor dat het hoekbureau niet in de weg staat van ramen, deuren of andere belangrijke elementen in de kamer. Het kan zijn dat de beschikbare ruimte je beperkt in welke kant van het bureau je kunt plaatsen.

 4. Stroomvoorziening en kabelbeheer: Overweeg waar de stopcontacten en kabels zich bevinden. Je wilt ervoor zorgen dat je gemakkelijk toegang hebt tot stopcontacten en dat kabels netjes kunnen worden weggewerkt, ongeacht of je een links- of rechtshandig hoekbureau kiest.

 5. Ergonomie: Als ergonomie belangrijk voor je is, zorg er dan voor dat het hoekbureau je in staat stelt om je werkruimte op een comfortabele en efficiënte manier in te richten. Dit kan betekenen dat je het bureau zo plaatst dat je natuurlijke bewegingen en handelingen worden ondersteund.

 6. Visuele esthetiek: Denk na over hoe het hoekbureau eruit zal zien in de context van je kantoorruimte. Het kan zijn dat je de indeling van de kamer esthetisch aantrekkelijker vindt als het bureau aan een bepaalde kant staat.

Kortom, er is geen strikte regel voor het kiezen van een links- of rechtshandig hoekbureau. Het gaat erom wat het meest praktisch en comfortabel is voor jou en hoe het past binnen de indeling en esthetiek van je kantoorruimte. Neem de tijd om je behoeften en voorkeuren te overwegen voordat je een beslissing neemt.

Hoekbureau wit

Wit is een veel gekozen kleur voor een hoekbureau. Wit is ruimtelijk, makkelijk te combineren en verveelt niet. Maar bij Meubelen-Online hebben we ook andere kleuren bovenblad voor een hoekbureau. Je kunt bij ons kiezen uit wit, blank hout, licht grijs, middel grijs en antraciet. Als je alle witte bureaus bij elkaar wilt bekijken klik dan op bureau wit.

Wat is een verstelbaar hoekbureau?

Een verstelbaar hoekbureau is een bureau met de mogelijkheid om de hoogte en soms ook de hoek van het werkoppervlak aan te passen. Dit type bureau is ontworpen om een ergonomische werkomgeving te bieden en kan worden aangepast aan de individuele behoeften van de gebruiker. Hier zijn de belangrijkste kenmerken en voordelen van een verstelbaar hoekbureau:

 1. Verstelbare hoogte: Het belangrijkste kenmerk van een verstelbaar hoekbureau is de mogelijkheid om de hoogte van het werkblad aan te passen. Dit maakt het mogelijk om het bureau op de juiste hoogte in te stellen, zodat je comfortabel kunt werken terwijl je rechtop staat of zit. Hierdoor kunnen gebruikers de ergonomie verbeteren en rug- en nekklachten verminderen.

  Sommige verstelbare hoekbureaus kun je 10-12 cm in hoogte verstellen om de voor jou juiste werkhouding te creëren. Meubelen-Online heeft daarnaast ook een toonaangevende collectie elektrisch verstelbare hoekbureaus. Je kunt het hoekbureau dan heel precies in hoogte afstellen en er ook een sta bureau van maken. Hier vind je alle verstelbare bureaus van Meubelen-Online en op deze pagina alle zit sta bureaus.

 2. Hoekverstelling: Sommige verstelbare hoekbureaus hebben ook een functie waarmee je de hoek van het werkblad kunt aanpassen. Dit is handig als je verschillende taken wilt uitvoeren, zoals tekenen of schrijven, waarbij een licht afgeschuind oppervlak nuttig kan zijn.

 3. Zittend-staand werken: Verstelbare hoekbureaus zijn populair bij mensen die de voordelen willen ervaren van zittend en staand werken. Door de hoogte aan te passen, kun je gemakkelijk tussen staand en zittend werken schakelen, wat de gezondheid kan bevorderen en de productiviteit kan verhogen.
  Bekijk ook de pagina met alle elektrische bureaus.

 4. Ergonomische voordelen: Het gebruik van een verstelbaar hoekbureau kan helpen bij het handhaven van een goede lichaamshouding en het voorkomen van fysieke problemen die verband houden met langdurig bureauwerk. Je kunt het bureau op de juiste hoogte instellen, zodat je monitor op ooghoogte staat en je polsen en onderarmen op een comfortabele hoek rusten.

 5. Flexibiliteit: Verstelbare hoekbureaus zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan verschillende gebruikers in een kantooromgeving. Dit maakt ze geschikt voor gedeelde werkruimtes waar meerdere mensen hetzelfde bureau kunnen gebruiken.

 6. Gezondheid en welzijn: Het gebruik van een verstelbaar hoekbureau kan de gezondheid en het welzijn van werknemers bevorderen door de zithouding te doorbreken en beweging tijdens het werken te stimuleren.

 7. Maatwerk: Omdat verstelbare hoekbureaus verschillende aanpassingsmogelijkheden bieden, kunnen ze worden aangepast aan de specifieke behoeften van de gebruiker, wat resulteert in een comfortabelere en productievere werkplek.

Over het algemeen zijn verstelbare hoekbureaus een waardevolle investering voor diegenen die waarde hechten aan ergonomie, gezondheid en flexibiliteit op hun werkplek. Ze zijn beschikbaar in verschillende stijlen en configuraties, zodat je een verstelbaar hoekbureau kunt kiezen dat het beste past bij je behoeften en voorkeuren.

Hoekbureau met lades

Bij alle hoekbureaus van Meubelen-Online kun je een handig ladeblok combineren. Een ladeblok kun je los onder je bureau zetten zodat je de belangrijkste papieren steeds bij de hand hebt. Een heel mooi ladeblok om onder je hoekbureau te plaatsen is bijvoorbeeld dit afsluitbare ladeblok met ruimte voor hangmappen.
Ook voor de in hoogte verstelbare hoekbureaus hebben wij speciale ladeblokken met bladen in verschillende kleuren.
Bekijk hier de collectie bureaus met lades bij Meubelen-Online.

Welke opbergruimte zit bij een hoekbureau?

De opbergruimte die bij een hoekbureau wordt geleverd, kan variëren afhankelijk van het specifieke ontwerp en de fabrikant. Niet alle hoekbureaus hebben ingebouwde opbergruimte, maar sommige modellen zijn voorzien van verschillende soorten opbergoplossingen om je kantoorbenodigdheden georganiseerd te houden. Hier zijn enkele veelvoorkomende opbergruimte-opties die je bij een hoekbureau kunt vinden:

 1. Lades: Veel hoekbureaus hebben één of meerdere lades aan de zijkant of onder het bureaublad. Deze lades zijn handig voor het opbergen van kleine kantoorbenodigdheden zoals pennen, potloden, paperclips, en documenten.

 2. Open planken: Sommige hoekbureaus hebben open planken aan de zijkanten of onder het bureaublad. Deze planken bieden ruimte voor het opbergen van mappen, boeken, bindmiddelen en andere items die je binnen handbereik wilt houden.

 3. Kasten: In sommige hoekbureaus zijn kasten ingebouwd. Deze kasten kunnen deuren hebben die kunnen worden gesloten om spullen uit het zicht te houden. Ze zijn ideaal voor het opbergen van grotere items of dingen die je niet constant nodig hebt. Meubelen-Online heeft ook een ruime collectie archiefkasten om te combineren met je hoekbureau.

 4. CPU-houders: Als je een desktopcomputer gebruikt, hebben sommige hoekbureaus een speciale houder of kastje voor de computerkast (CPU). Dit houdt de computer veilig en uit het zicht.

 5. Uittrekbare planken of trays: Sommige hoekbureaus hebben uittrekbare planken of trays die kunnen worden gebruikt voor het plaatsen van een toetsenbord, muis of andere apparatuur. Dit kan handig zijn om je bureaublad vrij te houden.

 6. Kabelbeheer: Hoewel dit geen traditionele opbergruimte is, hebben veel moderne hoekbureaus kabelbeheersystemen of -gaten om je kabels netjes te organiseren en te voorkomen dat ze in de knoop raken.

 7. Ingebouwde boekenplanken: Sommige hoekbureaus hebben ingebouwde boekenplanken die rondom het bureau lopen. Deze bieden veel opslagruimte voor boeken, decoratieve items en kantoorbenodigdheden.

Het type opbergruimte dat je bij een hoekbureau krijgt, kan sterk variëren, dus het is belangrijk om de specificaties van het specifieke model te bekijken voordat je er een kiest. Overweeg je opbergbehoeften en de benodigde ruimte om te bepalen welk type opbergruimte het beste bij jouw kantooractiviteiten past. Voor vragen over kabelbeheer en trays bel je met Meubelen-Online +31(0)645312785

Zijn er accessoires om mijn hoekbureau compleet te maken?

Ja, er zijn verschillende accessoires die je kunt toevoegen aan je hoekbureau om het compleet te maken en je werkruimte efficiënter en comfortabeler te maken. Hier zijn enkele veelvoorkomende accessoires die je kunt overwegen:

 1. Ergonomische stoel: Investeer in een ergonomische bureaustoel die ondersteuning biedt aan je rug en lichaam tijdens langdurig zitten. Een goede stoel is essentieel voor je comfort en gezondheid.

 2. Monitorstandaard: Gebruik een monitorstandaard om je beeldscherm op ooghoogte te plaatsen. Dit bevordert een goede lichaamshouding en vermindert de belasting van je nek en rug.

 3. Bureaulamp: Kies een bureaulamp met voldoende verlichting om je werkruimte goed te verlichten. Hierdoor kun je comfortabel en efficiënt werken zonder vermoeide ogen.

 4. Kabelbeheer: Gebruik kabelgoten, kabelclips of kabelbinders om de draden en kabels van je computer, monitor, toetsenbord en andere elektronische apparaten netjes en georganiseerd te houden. Bijzonder handig zijn ook kabeldoorvoeren in het bovenblad en een inbouwstopcontact. (Hebben we!)

 5. Lade-organizers: Gebruik lade-organizers of bureaulade-inzetstukken om kleine kantoorbenodigdheden, zoals pennen, potloden, notitieblokken en paperclips, georganiseerd te houden.

 6. Muismat: Een ergonomische muismat kan de precisie en het comfort van je muisgebruik verbeteren.

 7. Toetsenbordlade: Als je de voorkeur geeft aan een toetsenbordlade om ruimte op je bureaublad te besparen, overweeg dan een lade die aan je hoekbureau kan worden bevestigd.

 8. Documenthouders: Als je vaak met papieren documenten werkt, gebruik dan documenthouders om ze op ooghoogte te houden, wat de nekspanning kan verminderen.

 9. Muurplanken of boekenplanken: Voeg muurplanken of boekenplanken boven of naast je hoekbureau toe om extra opslagruimte te creëren voor boeken, mappen en decoratieve items.

 10. Whiteboard of prikbord: Plaats een whiteboard of prikbord op of naast je bureau om notities, takenlijsten en herinneringen bij te houden.

 11. Planten: Kamerplanten kunnen de luchtkwaliteit verbeteren en een vleugje groen toevoegen aan je werkruimte. Kies je voor makkelijk, gebruik dan onze natuurlijk ogende Kunstplanten.

 12. Persoonlijke decoraties: Voeg persoonlijke items, zoals foto's, kunstwerken en decoratieve objecten, toe om je werkruimte te personaliseren en een positieve sfeer te creëren.

De keuze van accessoires hangt af van je behoeften en voorkeuren, evenals de aard van je werk. Het doel is om je werkruimte zo functioneel en aangenaam mogelijk te maken, zodat je productief en comfortabel kunt werken.

Voor jouw persoonlijke wensen kun je contact opnemen met Meubelen-Online.nl telefoon 0645312785

Hoe kan ik een hoekbureau personaliseren en op mijn eigen smaak afstemmen?

Het personaliseren van een hoekbureau om het aan te passen aan je eigen smaak en stijl kan een leuke en creatieve manier zijn om je werkruimte uniek en aantrekkelijk te maken. Hier zijn enkele ideeën en tips om een hoekbureau te personaliseren:

 1. Kleur en afwerking: Overweeg om het bureau te schilderen in een kleur die past bij de rest van je kamerinrichting. Je kunt ook gebruikmaken van gekleurde contactpapier of plakfolie om een tijdelijke kleur of patroon toe te voegen aan het bureaublad. Kies een afwerking die bij je stijl past, zoals mat, glanzend, houtnerf, of marmerachtig.

 2. Bureaubladdecoratie: Personaliseer het bureaublad met decoratieve items zoals muurstickers, stencils, muurkunst of een aangepaste bureaumat. Je kunt ook een glazen bureaubladplaat gebruiken om foto's, kunstwerken of souvenirs eronder te plaatsen.

 3. Bureauaccessoires: Voeg persoonlijkheid toe aan je hoekbureau met stijlvolle bureauaccessoires, zoals pennenhouders, bureaulampen, en een muis- en toetsenbordset in een kleur of ontwerp dat bij je smaak past.

 4. Muurdecoratie: Hang kunstwerken, fotolijsten of planken op boven of naast het hoekbureau om de muurruimte te benutten en je persoonlijke stijl te laten zien.

 5. Opbergoplossingen: Gebruik opbergbakken, manden of lades die bij je stijl passen om kantoorspullen en papieren georganiseerd te houden. Je kunt deze decoratieve opbergoplossingen ook personaliseren door ze te schilderen of te bekleden.

 6. Stoelkeuze: Kies een bureaustoel die comfortabel is en past bij de stijl van je bureau. Overweeg om een stoelhoes te gebruiken om een persoonlijk tintje toe te voegen.

 7. Verlichting: Installeer een aantrekkelijke bureaulamp of hanglamp boven je hoekbureau om de verlichting aan te passen aan je persoonlijke voorkeur en stijl.

 8. Achtergronddecoratie: Personaliseer de achtergrond van je hoekbureau met behang, wandbekleding, of een accentmuur om een visuele impact toe te voegen aan je werkruimte.

 9. Planten en decoratieve elementen: Plaats kamerplanten, kunstbloemen, kaarsen, en andere decoratieve elementen op je hoekbureau om een gezellige en persoonlijke sfeer te creëren.

 10. Persoonlijke foto's en herinneringen: Plaats fotolijsten met foto's van familie, vrienden of mooie herinneringen op je bureau om een persoonlijk tintje toe te voegen.

Het personaliseren van je hoekbureau kan een leuke manier zijn om je creativiteit te uiten en een ruimte te creëren die aansluit bij je persoonlijke smaak en behoeften. Experimenteer met verschillende ideeën en zorg ervoor dat je werkruimte comfortabel en inspirerend is voor jou.

Wat is de kwaliteit van een hoekbureau?

De hoekbureaus van Meubelen-Online voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Afgezien van een enkele fabrieksfout kennen wij dan ook geen klachten bij het gebruik van onze hoekbureaus. 
Alle poten van de hoekbureaus zijn gemaakt van staal of RVS en zijn getest op kwaliteit. 
Alle bureaubladen van onze hoekbureaus hebben een krasvaste toplaag van melamine. En de bladen zijn tevens niet glad en spiegelend. Onderhoud met een vochtige doek en dat is alles.

Welke afmeting hoekbureau moet ik kiezen zodat het in mijn ruimte past?

Het kiezen van de juiste afmetingen voor je hoekbureau is cruciaal om ervoor te zorgen dat het goed in je ruimte past en comfortabel te gebruiken is. Hier zijn enkele stappen die je kunt volgen om de juiste afmetingen te bepalen:

 1. Meet de beschikbare ruimte:

  • Gebruik een meetlint om de breedte en diepte van de beschikbare ruimte te meten waarin je het hoekbureau wilt plaatsen. Zorg ervoor dat je alle obstakels, zoals deuren, ramen en andere meubelstukken, in overweging neemt.
 2. Houd rekening met de stoelruimte:

  • Denk eraan dat je voldoende ruimte moet hebben voor een bureaustoel. Meet de ruimte die de stoel inneemt en zorg ervoor dat er voldoende bewegingsruimte is om comfortabel aan het bureau te zitten en je stoel in en uit te schuiven. Ideaal is 1 meter ruimte vanaf het bureaublad.
 3. Overweeg de indeling van de kamer:

  • Denk na over de algehele indeling van de kamer en waar het hoekbureau het beste past zonder de verkeerstroom te belemmeren of de ruimte te overweldigen.
 4. Controleer de hoogte van de ruimte:

  • Meet de hoogte van de ruimte, met name als je een verstelbaar hoekbureau overweegt. Zorg ervoor dat het bureau op de gewenste hoogte kan worden ingesteld zonder dat het een obstakel raakt zoals een vensterbank.
 5. Neem opbergruimte in overweging:

  • Als je een hoekbureau met opbergruimte kiest, zorg er dan voor dat er voldoende ruimte is om lades of kastdeuren te openen zonder obstakels.
 6. Bedenk de functionaliteit:

  • Bedenk welke activiteiten je aan het bureau wilt uitvoeren en kies de afmetingen op basis van je behoeften. Als je veel ruimte nodig hebt voor papierwerk of meerdere beeldschermen wilt plaatsen, heb je mogelijk een groter bureau nodig.
 7. Controleer de specificaties van het bureau:

  • Wanneer je een hoekbureau overweegt om te kopen, bekijk dan de specificaties van het product, zoals de breedte, diepte en hoogte. Zorg ervoor dat deze specificaties overeenkomen met de beschikbare ruimte.
 8. Schets de ruimte:

  • Maak een schets van de kamer en de indeling om een visueel beeld te krijgen van hoe het hoekbureau in de ruimte past.

Het is belangrijk om nauwkeurig te meten en rekening te houden met alle relevante factoren voordat je een hoekbureau kiest. Hierdoor kun je ervoor zorgen dat het bureau perfect in je ruimte past en een comfortabele en functionele werkplek biedt.

Hoe kies je een hoekbureau?

- Bepaal het model 
- Bepaal de afmeting
- Kies een hoek extensie
- Kies een kleur

Ik wens je alvast veel plezier van je nieuwe hoekbureau!
Voor vragen bel mij op +31(0)645312785
Dick Mirck/ Interieuradviseur

 


Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen
Aantal stemmen: Meubelen-Online
10
Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen