0
Home - Kantoormeubelen - Bureaus - Hoekbureaus
Hoekbureaus

Hoekbureau

Een hoekbureau heeft meer ruimte voor beeldschermen en PC's. Meubelen-Online.nl heeft een grote collectie hoekbureaus in verschillende afmetingen en kleuren. Alle hoekbureaus voldoen aan de ergonomische eisen van de Arbo dienst norm DIN EN 527 en zijn dus geschikt voor gebruik op kantoor. Voor meer informatie over de mogelijkheden van onze hoekbureaus:

* Lees verder onder aan de pagina!
Bezig met laden...

Voordelen hoekbureau

Bij een hoekbureau heb je meer ruimte voor bijvoorbeeld beeldschermen en PC's. Je kunt een bureau kiezen met een hoek aan de linker of de rechterkant zodat het mooi past in jouw werkruimte. Je maakt zo jouw eigen werkplek. Als je een hoekbureau kiest in een grote afmeting dan kun je er ook met twee personen aan werken.

Soorten hoekbureau

Een hoekbureau is eigenlijk een gewoon bureau waar je aan een kant een hoek, of extensie, aan schroeft. Meubelen-Online heeft een aantal bureaus waar je door middel van een extensie een hoekbureau van kunt maken. 
Bij een gewoon bureau kun je kiezen uit verschillende modellen, verschillende afmetingen en verschillende kleuren. Hier kun je een overzicht bekijken van alle bureaus in onze collectie kantoormeubelen. 

Hoekbureau links of rechts

Bij elk hoekbureau kun je kiezen of je de hoek aan de linker- of de rechterkant bebestigd.

Hoekbureau wit

Wit is een veel gekozen kleur voor een hoekbureau. Wit is ruimtelijk, makkelijk te combineren en verveelt niet. Maar bij Meubelen-Online hebben we ook andere kleuren bovenblad voor een hoekbureau. Je kunt bij ons kiezen uit wit, blank hout, licht grijs, middel grijs en antraciet. Als je alle witte bureaus bij elkaar wilt bekijken klik dan op bureau wit.

Verstelbare hoekbureaus

Als je een bureau helemaal op je eigen smaak wilt afstemmen dan kies je voor een in hoogte verstelbaar hoekbureau. Als je een goede werkhouding hebt dan wordt je minder snel vermoeid. Wat precies een gezonde werkhouding is en hoe je een verstlbaar bureau het beste kunt gebruiken heb ik beschreven in de categorie Verstelbare bureaus.

Hoekbureau met ladeblok

Bij alle hoekbureaus van Meubelen-Online kun je een handig ladeblok combineren. Een ladeblok kun je los onder je bureau zetten zodat je de belangrijkste papieren steeds bij de hand hebt. Een heel mooi ladeblok om onder je hoekbureau te plaatsen is bijvoorbeeld dit afsluitbare ladeblok met ruimte voor hangmappen.
Ook voor de in hoogte verstelbare hoekbureaus hebben wij speciale ladeblokken met bladen in verschillende kleuren.

Accessoires bij hoekbureaus

Net zoals bij onze gewone bureaus zijn er voor de hoekbureaus een aantal acceccoires beschikbaar. Bijvoorbeeld een kabelgoot om je snoeren te geleiden. Of een inlegbakje om onder het blad te schroeven. Voor jouw persoonlijke wensen kun je contact opnemen met Meubelen-Online.nl

Kwaliteit hoekbureaus

De hoekbureaus van Meubelen-Online voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Afgezien van een enkele fabrieksfout kennen wij dan ook geen klachten bij het gebruik van onze hoekbureaus. 
Alle poten van de hoekbureaus zijn gemaakt van staal of RVS en zijn getest op kwaliteit. 
Alle bureaubladen van onze hoekbureaus hebben een krasvaste toplaag van melamine. En de bladen zijn tevens niet glad en spiegelend. Onderhoud met een vochtige doek en dat is alles.

Hoe kies je een hoekbureau?

- Bepaal het model 
- Bepaal de afmeting
- Kies een hoek extensie
- Kies een kleur

Ik wens je alvast veel plezier van je nieuwe hoekbureau!
Voor vragen bel mij op +31(0)645312785
Dick Mirck/ Interieuradviseur

 


Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen
Aantal stemmen: Meubelen-Online
10
Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen