Pijnvrij werken dankzij een zit sta bureau, zo werkt het
Heb jij dat nou ook? Zodra ik weer een paar dagen achter mijn bureau zit dan voel ik het weer. Pijn in mijn rug en een stijve nek. Met mijn arm ben ik al zo voorzichtig mogelijk om geen last te krijgen en dat lukt meestal wel aardig.

Maar die rug en die nek dat is toch wel vervelend aan het worden. Ik heb ook het idee dat het begint door te werken in mijn gestel, ik zit er altijd een beetje aan te denken op de achtergrond.
En je wil niet weten wat ik al geprobeerd heb er aan te doen. Een paar jaar geleden dacht ik dat het aan mijn matras lag. Ik had mijn zachte matras ingeruild voor een harde variant en de eerste maanden ging het beter met mijn rug. "Beter een te harde dan een te zachte matras" zeggen ze, maar na verloop van tijd werd de matras weer zachter en voelde ik het weer alle dagen in mijn  rug. 

Ik ben naar een podoloog gegaan die kijkt naar je houding. Toen kreeg ik steunzolen waardoor mijn rug inderdaad sterker voelde. De eerste maanden......

Ken je een chiropractor? Ben ik ook geweest. Ik had daar best wel een goed gevoel bij moet ik zeggen. Eerst werd er een scan gemaakt van de spieren in mijn rug en daarna volgde een reeks aan behandelingen waarbij je vakkundig werd gekraakt. Na iedere behandeling voelden mijn rug en nek gelijk beter.

Maar iedere keer kwam die zeurende pijn toch weer terug.

Ik ben er eens in gedoken en het blijkt dat veel mensen die uren doorbrengen achter hun bureau allerlei gezondheidsklachten kunnen krijgen. Niet schrikken:
* Lage rugpijn
* Hoofdpijn
* Nekpijn
* RSI muisarm en gerelateerde klachten
* Aandoeningen hart en bloedvaten
* Ook kan te veel zitten leiden tot overgewicht!

Als jij ook veel achter je bureau zit dan is de kans groot dat jij hier ook last van hebt of gaat krijgen. En dat is jammer want je kunt er zelfs blijvende schade van oplopen. Dat hoeft niet want ik ben er achter dat er toch wat aan te doen is.
Het is zelfs makkelijker dan je denkt om van die vervelende pijn in je rug en nek af te komen. Ik ben zo enthousiast ik moet het je even vertellen!

Al die soorten pijntjes, rug, nek, arm, en ook de meer serieuze klachten als cholesterol hebben als overeenkomst: overbelasting.
Zodra je te lang werkt in dezelfde houding dan raken bepaalde spieren overbelast en dat voel je. Soms ga je zelfs je houding aanpassen en dan raken andere spieren weer overbelast. 

Ik werk veel achter mijn bureau en dat wil ik graag blijven doen dus ik heb een paar fantastische oplossingen gevonden die ik graag met je wil delen. Als je zelf ook last hebt van overbelasting dan zul je me dankbaar zijn!

* TIP: Om te beginnen heb ik een tip die je misschien niet zo snel verwacht: Ik verwissel bij het werken met de muis om de paar uur van hand. Je zult verbaasd zijn hoe makkelijk het is om van je rechterhand over te stappen naar de linker. Je bent daar binnen een dag al aan gewend en het scheelt enorm in de overbelasting van je arm en schouder, ik kan het je aanbevelen!

En de belangrijkste aanpassing aan mijn werkhouding komt door mijn nieuwe zit sta bureau Move-3 wat ik onlangs heb aangeschaft. Onderzoek heeft uitgewezen dat het gezond is om minimaal 20% van je tijd staande te werken. Dus het geheim is afwisseling van zitten en staan.
Mijn nieuwe zit sta bureau verander ik een aantal keren per dag van een zitbureau in een sta bureau. Het bureau is elektrisch bedienbaar dus dat verstellen gaat heel makkelijk met een druk op de knop. In een paar seconden en al je spullen kunnen gewoon blijven staan. Super uitvinding want de overbelasting van mijn lijf is nu een stuk verbeterd. 

Ik heb nu bijna geen last meer van al die pijntjes en het heeft me geleerd om bij alle beweging hier beter op te letten.
Ennnnnnnn.... ik heb het voor elkaar dat we bij Meubelen-Online dit nieuwe bureau in de collectie hebben genomen. 
Je gelooft dat ik hier enthousiast over ben. Heb even een filmpje gemaakt dan zie je hoe makkelijk het gaat!
* In de korte video zie je dat ik nog iets leuks heb bedacht bij het zit sta bureau, ben benieuwd hoe je dat vindt?Als jij ook jezelf wilt verlossen van pijn in je rug en nek, je productiviteit wilt verbeteren en weer meer plezier wilt hebben tijdens je werk, bestel dan ook een zit sta bureau, daar zul je geen spijt van krijgen! Ik heb nu bijna geen last meer van pijnklachten bij het werken achter mijn bureau.

Omdat ik het zit sta bureau nu al een paar maanden kon testen in mijn werk bij Meubelen-Online heb ik gelijk even wat vragen van enthousiaste klanten voor je verzameld:

* Hoe makkelijk kun je het bureau in hoogte verstellen?
- Dat gaat heel makkelijk met slechts een druk op de knop.

* Hoe stevig is het zit sta bureau?
Het bureau is helemaal stabiel in zowel de laagste als de hoogste stand.

* Moet ik ook steeds mijn spullen verplaatsen?
- Nee je kunt gewoon al je spullen en de PC laten staan.

* Kunnen collega's ook aan mijn bureau werken?
- Ja want dankzij het geheugen kun je 4 verschillende hoogtes programmeren.

* Wat is de kwaliteit van het bovenblad?
- Het bovenblad van het bureau is gemaakt van een niet spiegelend materiaal met verstevigde hoeken en geschikt voor professioneel gebruik.

* Hoe zit het met de snoeren boel?
- Je moet er even op letten dat de snoeren lang genoeg zijn om het bureau in de hoogste stand te zetten. Je kunt er eventueel een verticale en/of horizontale kabelgeleider los bij bestellen om de snoeren weg te werken.

* Welke garantie krijg ik op het zit sta bureau?
- Het zit sta bureau is gemaakt van de beste materialen en je krijgt daarom 2 jaar omruilgarantie.

* Is het elektrisch verstelbare bureau heel kostbaar?
- Bij normale afschrijving kost dit bureau je slechts € 0,08 cent per dag!

En iemand vroeg hoe snel ik verbetering merkte van mijn klachten, ik ontving deze te gekke reactie van een klant:
REVIEW:  Na een paar dagen wennen en mezelf aanleren om het bureau 2 à 3 keer per dag te verstellen van een zit bureau in een sta bureau merkte ik al snel verbetering. Na een paar weken waren met name mijn rug- en nekklachten al een stuk minder. En ik weet nu hoe het werkt met overbelasting en te lang werken in dezelfde houding. Super bedankt!

Het zit sta bureau MOVE-3 is er in 2 afmetingen en 5 kleuren.
- Gratis bezorgen in 5-7 werkdagen in heel NL en BE
- Gratis retour als het bureau je niet bevalt

Hierbij de LINK OM HET BUREAU TE BESTELLENOntvang nu GRATIS de WOONINSPIRATIEGIDS
 
  Dick Mirck     09-09-2019 18:01     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.