0
Home - Tafels - Eettafels - Witte eettafel

Witte eettafels

Ik blijf ze heel mooi vinden de witte eettafels. Een witte eettafel is ruimtelijk en uitnodigend om plaats aan te nemen. Bovendien kun je alle kleuren eetkamerstoelen combineren met een witte eettafel.

Meubelen-Online heeft witte eettafels die mat zijn afgewerkt en ook witte eettafels in hoogglans afwerking.

* Lees verder onder aan de pagina!
Bezig met laden...

Mat witte eettafels

Mat wit oftewel een zachte satijnglans is de meest gebruikte kleur voor een witte eettafel. De kleur wit zelf is fris wit en beslist niet creme of offwhite zoals een aantal jaren geleden. Bij fris wit kun je alles combineren en ook alle kleuren eetkamerstoelen gebruiken.

Hoogglans witte eettafels

Ze zijn er nog steeds en zullen er ook altijd blijven, de witte eettafels die zijn afgewerkt in hoogglans. De ene periode is er meer vraag naar dan in de andere periode maar ook hoogglans witte eettafels hebben een tijdloze uitstraling.

Hoogglans witte eettafels worden zowel thuis gebruikt als in een zakelijke situatie.

Verkleuren van witte eettafels

Je moet er rekening mee houden dat alle meubelen een beetje kunnen verkleuren en dat is voor witte eettafels niet anders. De kwaliteit van de witte lak is tegenwoordig zo goed dat het slechts gaat om een minieme verkleuring.

* WEETJE: Wist je dat een witte eettafel iets meer verkleurt naarmate hij in het donker staat dan in het volle daglicht? Kijk maar eens achter een schilderijtje die op een witte muur hangt.

Klik hier voor alle andere eettafels.


Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen
Aantal stemmen: Meubelen-Online
10
Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen