0
Home - Tafels - Eettafels - Vierkante eettafel

Vierkante eettafels

Een vierkante eettafel wordt niet zoveel gebruikt, maar ze zijn er wel. Meubelen-Online heeft vierkante eettafels van glas en hout in de collectie. 

Voor informatie over gebruiksmogelijkheden van vierkante eettafels
* Lees verder onder aan de pagina!
Bezig met laden...

Waar gebruik je een vierkante eettafel?

Vierkante eettafels zijn meestal bescheiden van afmeting, bijvoorbeeld 80x80cm of 90x90cm. Als een vierkante eettafel boven een vierkante meter komt dan is het vaak een probleem om er ruimte voor te vinden. Een ander nadeel van een grote vierkante eettafel is dat je vrij ver af zit van je gesprekspartner. In het huidige tijdperk van het Corona virus kan het natuurlijk ook een voordeel zijn als je wat verder van elkaar afzit, met name als je geen familie van elkaar bent. 

Voor een restaurant in een publieke ruimte kan een grote vierkante eettafel dan juist weer een voordeel zijn. Naar verwachting gaan de afstandsregels ten gevolge van Corona in de toekomst weer verdwijnen. Maar we weten niet wanneer dit zal zijn, dat zou zomaar een aantal jaren kunnen gaan duren.

Een kleinere vierkante eettafel in de afmeting van 80x80cm heeft als voordeel dat je er met vier personen aan kunt zitten terwijl de tafel toch weinig ruimte in beslag neemt. En in de situatie dat je flexibel moet zijn, zoals bijvoorbeeld in een restaurant dan kun je heel makkelijk twee kleine vierkante eettafels tegen elkaar aanschuiven. Je krijgt dan de afmeting 80x160cm en dat is een hele gangbare afmeting voor een eettafel.

Een vierkante eettafel heeft dus voor- en nadelen, overweeg dat voordat je een keuze maakt. Als je nog vragen hebt over het gebruik en de mogelijkheden van een vierkante eettafel neem dan contact op met Meubelen-Online, telefoonnummer +31(0)582152877

Als je alle vormen eettafels wilt bekijken klik dan hier.


Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen
Aantal stemmen: Meubelen-Online
10
Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen