0
Home - Tafels - Eettafels - Marmeren eettafel

Marmeren eettafel

Een marmeren eettafel heeft toch altijd de uitstraling van luxe en rijkdom. De prijs van een marmeren eettafel hangt sterk af van de gebruikte soort marmer. 

Voor informatie over gebruiksmogelijkheden van eetkamerstoelen
* Lees verder onder aan de pagina!
Bezig met laden...

Welke soorten marmer worden gebruikt voor een eettafel?

Marmer is een steensoort die in de natuur wordt gevonden. Onder invloed van de omstandigheden van de vindplaats van het marmer bestaan er vele kleurschakeringen en patronen. De overeenkomst tussen al deze soorten marmer is dat ze allemaal een keer uitgeput raken.

Wanneer van een bepaalde soort marmer nog weinig vindplaatsen zijn dan stijgt de prijs.

Wit marmeren eettafel
Wit marmer is de meest gebruikte kleur marmer voor een eettafel. Je ziet wit marmer meestal met een patroon van grijs overlopend naar antraciet en zwart. Wit met grijs is een neutrale kleurstelling, werkt ruimtelijk en is daardoor goed te bruiken in een eetkamer.

Wat is het onderhoud voor een marmeren eettafel?

Marmer is heel mooi maar je moet wel voorzichtig zijn met vocht en natte glazen. Marmer heeft een vrij open structuur waar makkelijk koffie- en wijnvlekken in kunnen trekken. Gebruik daarom onderzetters en laat geen natte glazen een hele nacht staan op een marmeren eettafel.

Als je op deze dingen let is marmer juist weer een heel prettig materiaal voor een eettafel want je kunt alles met een vochtige doek schoonmaken.

Als je alle andere materialen eettafels wilt bekijken klik dan hier.


Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen
Aantal stemmen: Meubelen-Online
10
Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen