0
Home - Tafels - Eettafels - Landelijke eettafel

Landelijke eettafels

Binnen de trend van het gebruik van natuurlijke materialen, gezonde voeding en aandacht voor het milieu zijn de landelijke eettafels helemaal op hun plaats. 

* Lees verder onder aan de pagina!
Bezig met laden...

Landelijke eettafels zijn echte sfeermakers

Hout, natuurlijke materialen en warme kleuren zijn de troeven van het landelijke interieur. We leven in een snelle en geindustrialiseerde wereld met veel techniek. Mensen hebben vaak haast en zoeken naar mogelijkhden om in balans te komen met de natuur en zichzelf.

Daarom zijn landelijke interieurs al vele jaren heel geliefd. En je hoeft echt niet op een boerderij te wonen om een landelijk interieur te hebben.

Nu vind ik zelf een landelijk interieur in een modern flatappartement ook niet passend maar je kunt ook volstaan met enkele elementen. Je kunt best een landelijke eettafel combineren met moderne eetkamerstoelen. Als je de landelijke sfeer bescheiden toepast dan kun je er in een nieuwbouwhuis ook veel plezier aan beleven.

Kleuren van landelijke eettafels

Je ziet een landelijke eettafel meestal in een warme bruine houtkleur. Maar dat is niet noodzakelijk om een landelijke sfeer te creëren. Bij Meubelen-Online hebben wij bijvoorbeeld een grote collectie landelijke eettafels van het merk NovaSolo in de kleur wit. Kijk maar eens op de speciale merkpagina van NovaSolo.
En ook de kleuren grijs en zwart zijn heel geschikt voor landelijke eettafels.

Als je alle soorten eettafels wilt bekijken klik dan hier.


Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen
Aantal stemmen: Meubelen-Online
10
Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen