0
Home - Tafels - Eettafels - Design eettafel

Design eettafels

Een design eettafel wordt meestal gezocht door mensen die waarde hechten aan een uitgebalanceerde combinatie van vorm en functie. Een vorm waarover is nagedacht en een zo duurzaam mogelijk materiaalgebruik. 

* Lees verder onder aan de pagina!
Bezig met laden...

Design eettafels hoeven niet kostbaar te zijn

Bij een design eettafel denk je al gauw aan een tafel van duizenden euro's. Dat was in het begin misschien wel zo toen designers hun ideeën loslieten op de vorm en functie van eettafels. Daardoor ontstonden eettafels met eigenlijk iets te veel vormgeving. De nadruk kwam te liggen op de eettafel zelf.

Tegenwoordig zien we meer het belang van het totale plaatje. Een design eettafel is een onderdeel van het totale eetgebeuren. Het gaaat er bij een design eettafel dus om dat hij goed past in een design keuken of een design eetkamer in combinatie met de eetkamerstoelen en de verlichting. Daarmee werd de vorm van de eettafel dus iets eenvoudiger.

Tevens gingen meer designers ontwerpen maken, niet alleen voor de grote meubelfabrieken maar juist ook voor kleinere meubelateliers.
Alles bij elkaar is er nu een groot aanbod van design eettafels en zijn ze beslist niet duur meer. Kijk maar eens bij de collectie design eettafels van Meubelen-Online met zijn betaalbaar design.

Klik hier als je alle soorten eettafels wilt bekijken.


Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen
Aantal stemmen: Meubelen-Online
10
Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen