0
Home - Kantoormeubelen - Bureaus - Design bureaus
Design-bureaus

Design bureaus mooi en functioneel

Een bureau moet in de eerste plaats functioneel zijn omdat je er aan moet werken. Het bureau moet de goede hoogte hebben, er moeten voldoende opbergmogelijkheden zijn en het bovenblad moet sterk en niet spiegelend zijn.

Maar daarnaast vinden veel mensen het ook belangrijk dat het bureau een mooi uiterlijk heeft. Een mooie verhouding in de afmetingen en een goede keuze voor de gebruikte materialen. Soms kunnen deze eisen leiden tot hogere prijzen maar Meubelen-Online zorgt er voor dat je een betaalbaar bureau kunt kopen wat zowel functioneel is als een mooi design heeft. 

Als je nog veel meer wilt weten over design bureaus
* Lees verder onder aan de pagina!
Bezig met laden...

Design en functionaliteit

Bij het ontwerpen van een bureau gaan de meeste fabrieken uit van de prijs. Ze proberen bureaus te ontwerpen die voor een zo laag mogelijke prijs in de markt worden gezet omdat ze denken dat de meeste mensen meer letten op een lage prijs dan op andere kenmerken van een goed design bureau. Dat heeft zelfs invloed op de afmetingen van sommige bureaus omdat men bekijkt hoeveel bureaus je kunt halen uit de afmetingen van de plaatmaterialen die men ter beschikking heeft. 

Een lage prijs is ongetwijfeld heel belangrijk en ook Meubelen-Online let daar scherp op. Maar nog belangrijker vinden wij de functionaliteit van een design bureau. Het gaat om de mens die aan het design bureau zit te werken. En mensen verschillen nou eenmaal wat betreft lichaamsbouw en werkhouding.

Daarom heeft Meubelen-Online een grote collectie design bureaus waarbij je kunt kiezen uit verstelbare hoogtes, kleuren, afmetingen en opbergmogelijkheden.

Design en vormgeving

Naast de functionaliteit van een bureau wil het oog ook wat. Omdat wij een grote collectie design bureaus hebben kun je deze heel precies laten aansluiten bij de ruimte en de sfeer die je in jouw werkkamer of kantoor voor ogen hebt.
Als je een hoekbureau zoekt kijk dan hier. Als je een wit bureau zoekt kijk dan eens hier. En kijk hier voor een overzicht van alle soorten bureaus, en dat zijn er veel!

Bij een design bureau gaat het om de details zoals een extra dik blad met een strakke omlijsting en soepele vormen waarbij de voet van het bureau goed aansluit bij de vormgeving van het blad. En om het design bureau helemaal af te maken heeft Meubelen-Online mooie bijpassende design ladeblokken. 

Waar moet je op letten bij het kopen van een design bureau?

Let bij het kopen van een design bureau in iedere geval op de volgende zaken:
* Is de afmeting van het design bureau in verhouding met de ruimte waar het komt te staan
* Sluiten de gebruikte materialen van het design bureau aan op jouw werkkamer
* Voldoet het design bureau aan de functionele eisen die je stelt
* Zijn er voldoende mogelijkheden om gezond te werken aan een design bureau
* Als je een zit sta bureau zoekt dan heeft Meubelen-Online een grote collectie.

Bij Meubelen-Online heb je de mogelijkheid om een design bureau helemaal op je eigen smaak af te stemmen. 

Extra voordelen van een design bureau van Meubelen-Online:

* 2 Jaar garantie op de constructie
* Extra veel keuzemogelijkheden voor details
* Veel afmetingen en kleuren
* Snelle levering in 3-5 dagen
* Gratis bezorgen en retour

Als je speciale vragen hebt over een design bureau bel dan met Meubelen-Online +31(0)645312785 wij zitten 5 dagen per week voor je klaar!


Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen
Aantal stemmen: Meubelen-Online
10
Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen