0
Home - Tafels - Glazen tafels

Glazen tafels

Bekijk hier de glazen tafels van Meubelen-Online. Een tafel met een blad van glas is een aanwinst voor je interieur.

* Lees verder onder aan de pagina!
Bezig met laden...

Glazen tafels zijn ruimtelijk

Als je een kleine ruimte moet inrichten dan is het gebruik van een of meerdere glazen tafels aan te bevelen. Glas werkt namelijk heel ruimtelijk, je kunt iets grotere afmetingen gebruiken dan bij een houten tafel.

Wat is de kwaliteit van een glazen tafel?

Glas is tegenwoordig bijna allemaal veiligheidsglas omdat het minder gevoelig is voor zowel krassen als breuk. Veiligheidsglas heeft een extra thermische behandeling gehad waardoor het harder is geworden. Dat heeft als voordeel dat het minde snel krast en in het geval het zou breken valt het glas in kleine niet scherpe stukjes uit elkaar. Met name dat laatste effect zorgt ervoor dat het veiligheids glas heet.

Nou krast glas van zichzelf niet zo snel want het is harder dan hout. En ook zal het glas van zichzelf niet zo snel breken want bij een glazen tafel wordt dik glas gebruikt, meestal 8mm of zelfs 10mm dik.

Glazen tafels en kinderen

Je kunt dus ook met kinderen in huis toch goed een glazen tafel gebruiken. Wij zelf hebben altijd een glazen salontafel gehad toen de kinderen heel klein waren en nooit problemen gehad. Daarbij komt dat glas enorm makkelijk is schoon te maken, dus wij hebben er veel plezier van gehad.

Als je twijfelt of een glazen tafel in jouw geval is aan te bevelen bel dan even met Meubelen-Online telefoonnummer +31(0)645312785

Bekijk hier alle tafels van Meubelen-Online.


Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen
Aantal stemmen: Meubelen-Online
10
Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen