0
Home - Merken - NovaSolo kasten

Het merk NovaSolo bij Meubelen-OnlineHier vind je alle meubelen van het merk NovaSolo. Meubelen-online vertegenwoordigt het internationale topmerk NovaSolo. Boekenkasten, vitrinekasten, buffetkasten, ladekasten, TV-meubels en originele halmeubelen in een landelijk klassieke stijl. Wit gelakt hout in combinatie met zwart en donkerbruin vormt de basis van deze toonaangevende collectie meubelen. Met de meubelen van NovaSolo kun je prachtige combinaties maken en allure geven aan je interieur. Voor alle vragen en advies over NovaSolo bel je met telefoon +31(0)645312785
Bezig met laden...

Het verhaal van NovaSolo

Wat gebeurt er als op een dag een Deense man besluit om op zijn fiets rond de wereld te reizen? Beginnend in Denemarken en naar het oosten, richting Azië. 
Nou, kan het gebeuren dat hij in het eerst volgende café stopt, een sterke koffie drinkt en zich afvraagt: "Waarom doe ik dit?" Hij neemt nog een slok, leunt achterover in de kussens en bijt met smaak in het vers gebakken kaneelbroodje van de naastgelegen bakkerij.

Het andere wat kan gebeuren is misschien een langer verhaal. 
Een verhaal dat zou kunnen eindigen in het opzetten van een bedrijf ergens ver, ver weg van huis - op zijn weg. Hij komt in Azië aan met niets meer dan zijn stalen ros en een rugzak met weinig bezittingen. De man uit Denemarken is zo geïnspireerd dat hij een groot bedrijf opzet. Dit is het verhaal van Bo, de oprichter, eigenaar en CEO van NovaSolo. 

Opgericht in 1996 door Bo Lauritzen en zakenpartner Dahlia Nova in de stad Solo (Surakarta) in Midden-Java, vandaar de naam Nova Solo: 
Nova , van het Latijnse woord novum , staat voor het nieuwe, voor innovatie, terwijl solo alleen staan betekent. Exclusiviteit. 

In onze huidige tijd is NovaSolo een gerespecteerde leverancier van hoogwaardige kwaliteit mahonie houten kasten met bijpassende rieten stoelen en moderne accessoires. De kasten van NovaSolo zijn mooi strak afgewerkt in wit satijnglans.

De presentaties van de meubelcollecties van NovaSolo behoren tot de beste en meest toonaangevende ter wereld. Meubelen-Online is dealer van alle kasten en stoelen van het merk NovaSolo. Wij staan in voor de kwaliteit van de originele meubelen van NovaSolo.

Meubelen-Online heeft een speciale Merkpagina van het merk Nova solo. Hier vind je de complete collectie van het Deense topmerk zoals bijvoorbeeld de luxe grote boekenkast Wittevilla, mooie Vitrinekasten met glazen deuren, de Buffetkast Wittevilla waar je echt alles in kunt opbergen. Maar ook kleinere artikelen zoals de Buffetkast Landhuis met prachtige gevlochten manden, de secretaire Cottage, eettafels, salontafels en de mooie collectie Spiegels. Alle meubelen uit de collectie NovaSolo worden gratis thuis bezorgd in heel Nederland.

Voor vragen over Nova Solo bel je met 
+31(0)645312785


Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen
Aantal stemmen: Meubelen-Online
10
Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen