0
Home - Tafels - Eettafels - Eettafel bank

Eettafel banken

Ze staan altijd leuk de eettafel banken. Meestal maak je dan een combinatie met een eettafel bank en een aantal eettafel stoelen. 

* Lees verder onder aan de pagina!
Bezig met laden...

Voordelen van een eettafel bank

Een eettafel bank geeft een gemoedelijke sfeer aan een eettafel. Een beetje vakantie-achtig zelfs vind ik. Met z'n allen gezellig aan tafel en genieten van een heerlijke maaltijd.

Je kunt een eettafel bank niet alleen gebruiken omdat het zo leuk staat maar ook in het geval je weinig ruimte hebt. Als je de eettafel bank dan aan de muurkant van de eettafel plaatst dan kun je de eettafel zelf meer aanschuiven naar de muur dan als er eettafel stoelen zouden staan.

Genoeg redenen dus om eens te overwegen een eettafel bank te gebruiken.

Nadelen van een eettafel bank

Een eettafel bank kan heel luxe zijn met een zachte stoffering en een comfortabele rugleuning. Maar meestal zijn eettafel banken toch een beetje sober, een houten bank met een Spartaanse zitting waar je al snel een houten kont op krijgt. Leg er desnoods wat losse kussentjes op, dat zit een stuk lekkerder en staat ook erg aangekleed.

Maar wat echt een nadeel is om rekening mee te houden als je een eettafel bank wilt aanschaffen is: Als je met twee of drie personen op een eettafel bank zit en een persoon wil opstaan, dan moet iedereen opstaan. Anders kun je de eettafel bank niet verschuiven. Dat probleempje hoort er bij en is helaas niet op te lossen.

Verder kan ik je een eettafel bank echt aanbevelen.

Klik hier voor alle eettafels van Meubelen-Online.

 


Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen
Aantal stemmen: Meubelen-Online
10
Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen