0
Home - Zitmeubelen - Burostoel
Burostoel

Burostoel

Zoek je een goede burostoel voor thuis of op de zaak? Bekijk dan de collectie aparte burostoelen van Meubelen-Online. Je vindt hier betaalbare basic modellen en luxe design burostoelen van het merk Zuiver.

* Lees verder onder aan de pagina!
Bezig met laden...

Burostoel is funktioneel

In de eerste plaats is een burostoel funktioneel en moet hij aan een aantal praktische eisen voldoen. De hoogte instelling is erg belangrijk omdat je anders niet lekker zit te werken aan je buro. Maar je kunt de hoogte niet los zien van de bladhoogte van je buro. Als je klein van postuur bent heb je de neiging om de burostoel in een hele lage stand te zetten. Maar dan zit je waarschijnlijk te laag voor de tafel. 

Gebruik een in hoogte verstelbaar bureau

Een goede oplossing kan dan zijn om een bureau te kiezen die je ook in hoogte kunt verstellen. Meubelen-Online heeft daarvoor speciaal de categorie met Verstelbare bureaus.

Omgekeerd geldt dit ook voor lange mensen die de neiging hebben om de burostoel juist in een hoge stand te zetten. Ook dan is het belangrijk dat je het bureau in hoogte kan verstellen.

* Hele goede TIP: Een hele goede tip hierbij is om de afstand van de bovenkant van de stoelzitting van je burostoel en de bovenkant van het bureaublad tussen de 27-32cm te stellen. Je zit dan goed rechtop te werken en dat is heel plezierig voor je rug.

Gebruik de rugleuning van je burostoel

Veel mensen zitten altijd een beetje voorover te werken op het puntje van de burostoel. Dat is uiterst slecht voor je rug en je kunt er op wachten tot je rugklachten krijgt.
 
* Nog een belangrijke TIP: Gebruik tijdens het werk de rugleuning van je bureaustoel. Meestal is deze een beetje verend waardoor je goed contact met de rugleuning blijft houden als je beweegt.

Als je rekening houdt met een gezonde werkhouding en een stoel kiest die bij jouw postuur past dan zul je veel plezier hebben van je burostoel.
Heb je vragen over  de bureaustoelen van Meubelen-Online en de gebruiksmogelijkheden bel dan met telefoonnummer +31(0)645312785

Bekijk hier de volledige collectie bureaus van Meubelen-Online

Dick Mirck | Interieuradviseur


Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen
Aantal stemmen: Meubelen-Online
10
Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen