0
Home - Tafels - Beton tafels

Beton tafels strak en tijdloos

Een tafel van beton is natuurlijk een zwaargewicht waar je niet te licht over moet denken. Maar als je een mooie tafel van beton hebt aangeschaft dan zul je daar jaren niet op uitgekeken raken. Een tafel van beton past in een modern interieur. 
 
* Lees verder onder aan de pagina!
Bezig met laden...

Beton-look tafels

Omdat beton erg zwaar is zijn er ook tafels in betonlook opgenomen in de collectie van Meubelen-Online. Een tafel in beton-look lijkt op beton maar is het niet. Meestal zijn tafels met beton-look gemaakt van hout en heel mooi afgewerkt in een vlekkerige grijstint die erg dicht komt bij beton. 

Een tafel in beton-look geeft dus wel de sfeer van beton maar je kunt hem zo oppakken en verplaatsen zonder door je rug te gaan.....;-)

Onderhoud van beton tafels

Van zichzelf is beton een materiaal wat makkelijk vocht opneemt. Daar dien je rekening mee te houden in het gebruik. Het beste is dus om een beton tafel af te werken met een beschermingsmiddel. Veel tafels van beton hebben al zo'n bescherming vanuit de fabriek. Dit heeft wel tot gevolg dat de kleur van het beton iets donkerder wordt.

Maar mocht je kiezen voor een beton tafel die onbehandeld is dan kun je het beste onderzetters of placemats gebruiken voor eten en drinken. 

Je kunt vlekken opdeppen met keukenpapier. En je kunt met heet water ook veel vlekken makkelijk verwijderen. Pas op met schoonmaakmiddelen, doe in dat geval altijd eerst een proefje op een onopvallend gedeelte om te zien of er geen vlekken achter blijven.

Als je met deze dingen rekening houdt zul je veel plezier hebben van je betonnen tafel.

Bekijk hier alle andere tafels van Meubelen-Online.


Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen
Aantal stemmen: Meubelen-Online
10
Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen