0
Home - Tafels - Eettafels - Robuuste eettafel

Robuuste eettafels

Een robuuste eettafel heeft een stoere en stevige uitstraling. Het mooie van een robuuste eettafel is dat je er heel veel soorten eetkamerstoelen mee kunt combineren.

  * Lees verder onder aan de pagina!
Bezig met laden...

Robuuste eettafels met moderne eetkamerstoelen
Het staat heel mooi om een luchtige design stoel te combineren maar een sledestoel van chroombuis bekleed met ribstof staat ook helemaal top bij een robuuste tafel.

Als je hele zware robuuste eetkamerstoelen om een robuuste eettafel zet dan ga je over de top zo is mijn mening. Er zullen vast mensen zijn voor wie alles niet zwaar genoeg kan zijn maar als interieuradviseur zoek ik altijd naar de juiste balans.

Een balans, niet alleen tussen de mensen en het interieur maar ook een balans tussen de verschillende meubelen onderling.

Zo zal ik nooit een houten tafel combineren met een houten vloer en een houten kast. Dat wordt voor mij te houterig. Minimaal een van deze elementen zal ik dan kiezen in een afwijkende kleur of afwijkend materiaal om zo een evenwichtige balans te vinden.

En dat geldt ook voor een robuuste eettafel. Combineer deze met wat meer luchtige eetkamerstoelen en met bijvoorbeeld een design hanglamp en je zult meer plezier beleven aan je robuuste eettafel.

Bekijk hier de andere eettafels van Meubelen-Online.
 


Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen
Aantal stemmen: Meubelen-Online
10
Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen