0
Home - Tafels - Eettafels - Eettafel mangohout

Eettafel mangohout

In de trend van natuurlijke materialen is mangohout een populaire houtsoort geworden. Een eettafel van magohout heeft een stoere uitstraling.

Voor meer informatie over eettafels van Mangohout
* Lees verder onder aan de pagina!
Bezig met laden...

Wat is een eettafel van mango hout?

Mangohout is een tropisch hardhout wat veel voorkomt en dus makkelijk is te gebruiken om meubelen van te maken. Een eettafel van Mango hout herken je meteen. Heel karakteristiek bij Mango hout is de drukke vlekvormige tekening en de warme oranje achtige kleur. Vanwege deze karakteristieken wordt Mango hout meestal niet afgewerkt in een kleur want het heeft van zichzelf kleur genoeg.

Wel kom je soms Mango houten eettafels tegen die zijn afgewerkt in white washed. Daar wordt de uitstraling een stuk rustiger door.

Vanwege de verschillen in tekening zijn alle ettafels van mangohout weer anders. En ook binnen een blad van een eettafel moet je er rekening mee houden dat de tekening van de houtnerf meestal aymmetrisch is.

Een eettafel van Mangohout kun je heel goed combineren in een landelijke of industriële woonstijl. Mangohouten eettafels zie je vaak met poten van zwart metaal.

Bekijk hier de hele collectie eettafels van Meubelen-Online.

 


Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen
Aantal stemmen: Meubelen-Online
10
Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen