0
Home - Kapstokken - Alle Kapstokken

Grote collectie kapstokken

Bekijk hier de grote collectie kapstokken van Meubelen-Online. Je kunt hier kiezen uit veel soorten kapstokken zowel voor thuis als op de zaak. In deze categorie zie je alle kapstokken bij elkaar maar je kunt ook sneller zoeken in de categorieën Staande kapstok en Wandkapstok. En als je geslaagd bent vergeet dan niet om nog even te kijken bij de Kleerhangers. Veel relevante informatie over kapstokken lees je onder aan de pagina.
 * Lees verder onder aan de pagina!
Bezig met laden...

Indruk maken met een kapstok

"Je krijgt geen tweede kans om een eerste indruk te maken". Maak daarom gelijk een goede indruk met een gastvrije hal en een mooie kapstok.

* Hierbij mijn TIP nummer 1
Hang niet de hele kapstok vol met jassen, zonde van de kapstok en rommelig in de hal. Ik zou alleen de jassen ophangen die op dat moment gebruikt worden, de rest kan wel elders in huis in de kast.

De hal is je visitekaartje

Als interieuradviseur vertel ik graag aan mijn klanten dat de hal je visitekaartje is en dat je gasten daar een eerste indruk van je krijgen. Daarom zou ik voor de hal ook gewoon een plan maken. In een hal zet je dus de sfeer van het huis alvast aan. Als je een modern interieur hebt dan kun je geen klassieke hal hebben. 
Als je bijvoorbeeld een gezellig kleurrijk type bent kun je daar in je hal al op inspelen. Geeft vaak ook leuke gesprekstof met je gasten.
Verder dienen alle faciliteiten in een hal aanwezig te zijn waar je ruimte voor hebt. Minimaal een spiegel zodat je even een blik op je verwaaide haar kunt werpen. Misschien een schoenenkast zodat niet alles rondslingert. En een klein halbankje om even op te zitten staat ook heel gezellig. Verder indien mogelijk een sidetable met een lade voor de sleutels en de haarborstel. 
Zo maak je een hal helemaal compleet, funktioneel en sfeerbepalend.

Design kapstok

In een rustige moderne hal staat een design kapstok erg mooi. Meubelen-Online heeft prachtige design kapstokken die een hal helemaal kunnen maken. Stijlvolle kapstokken met een eigentijdse vormgeving en materialen als staal, RVS en glas. Design kapstokken maken optimaal gebruik van de materialen waardoor ze vaak ook bescheiden zijn van afmeting. 

Kapstok hout

Natuurlijke materialen zoals hout passen heel goed in het hedendaagse interieur. Meubelen-Online heeft ook hele eigentijdse kapstokken van hout. 

 

Kapstokhaken

Als je alleen maar plaats hebt om kapstokhaken op te hangen dan heeft Meubelen-Online verschillende systemen voor je.

Kapstok op wielen

In sommige situaties kan het handig zijn om een staande kapstok op wielen te gebruiken. Kapstokken op wielen worden meestal gebruikt in een hotel en een vergaderruimte.

Kapstok RVS

RVS is een heel mooi materiaal en betekent roestvast staal. Het materiaal is dus niet roestgevoelig en dat kan handig zijn als je veel met natte jassen werkt. Kapstokken van RVS zijn wel iets kostbaarder. Als je RVS kapstokken en kleerhangers te duur vindt dan kun je chroom of aluzilver gebruiken. Veel kapstokken van Meubelen-Online zijn gemaakt van staal en afgewerkt in aluzilver, een hele mooie en veel gebruikte afwerking.

Kapstok met parapluhouder

Heel stijlvol vind ik de bescheiden parapluhouders die bij veel van onze staande kapstokken worden bijgeleverd. Een parapluhouder bestaat uit een ring en een lekbakje. Een kapstok met parapluhouder staat heel verzorgd.

Kapstok met bankje

Als je wat meer ruimte hebt in je hal dan kun je grotere meubelen gebruiken. In de kast zitten kapstokhaken en onderin een bankje met kussen om op te zitten. Een prachtige kast om uit te lichten met een spotje. Ledlampje van 4W uiteraard.
Meubelen-online heeft verder ook leuke kleine bankjes voor in de hal en een opbergkist met kussen om op te zitten.

 

Kapstok industrieel

Bij de industriële woonstijl kun je de meeste metalen kapstokken goed combineren. Maar extra industrieel zijn de metalen kapstok Blacksmits. Bij Blacksmith worden de metalen vierkante buizen zwart afgewerkt en vervolgens op de hoeken doorgeschuurd. Dat geeft een beetje stoer en doorleefd effect aan een kasptok. Bij Blacksmith kapstokken is het laswerk vaak ook iets grover.

Kapstokken Spinder

Je vindt ook de kapstokken van Spinder bij Meubelen-Online.nl. Deze toonaangevende producent heeft een mooie collectie betaalbare kapstokken.
Alle kapstokken van het merk Spinder vind je weer bij elkaar in de speciale Merk-pagina Spinder design.

Kapstokken Kerkmann

Ook van de toonaangevende Duitse fabrikant de firma Kerkmann hebben wij een speciale merkpagina aangemaakt. Daar zie je niet alleen de kapstokken van Kerkmann maar ook kleerhangers en paraplubakken. Verder is Kerkmann producent van design bureaus en folderhouders en die kun je ook allemaal bekijken op de merkpagina van Kerkmann.

Koop je kapstok bij Meubelen-Online

1- Zeer ruime keuze
2- Basic en design kapstokken
3- Voor iedere hal een oplossing
4- Sterke kapstokken met garantie
5- Snelle levering uit voorraad
6- Betaalbaar design
7- Gratis bezorgen en omruil garantie

Voor vragen over al onze kapstokken bel je vrijblijvend met telefoon +31(0)645312785


Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen
Aantal stemmen: Meubelen-Online
10
Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen