0
Home - Tafels - Bijzettafels


Bezig met laden...
-10%
€ 55,00 € 49,50
-10%
€ 55,00 € 49,50
-10%
€ 55,00 € 49,50

Bijzettafel in uniek design van hout, koper en andere materialen

Een mooie bijzettafel is altijd handig, maar kan ook uw interieur net dat beetje meer geven. Bij Meubelen-Online hebben we een zeer uitgebreid assortiment schitterende design bijzettafels. Ook bijzettafels van koper kunt u bij ons kopen. De fraaie salontafels van Cupid zijn hier een voorbeeld van. Ze zijn zeer geschikt als bijzettafel en enorm trendy. Alle bijzettafels kunnen gemakkelijk online besteld worden in onze webwinkel. Veilig, voordelig én vertrouwd.

Ruime keus in kleine prijzen

Meubelen-Online verkoopt een keur aan bijzettafels met een uniek ontwerp. Indien u een design bijzettafel wilt kopen van glas, plexiglas, chroom, RVS, hout of koper, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen design bijzettafels voor een voordelige prijs, leveren uit voorraad en bezorgen de koperen of design bijzettafels gemakkelijk bij u thuis. Eenvoudiger kunnen we het bijna niet maken.

Enkele aanbevelingen

Een absolute verkooptopper is onze glazen bijzettafel Criss. Nu verkrijgbaar voor slechts € 47,50 en gratis thuisbezorgd. Ook bijzettafel Mico is zeer gewild en kent een origineel design. De glazen bijzettafels van Casa zijn zowel zakelijk, als privé zeer goed te gebruiken en zijn verkrijgbaar als set van drie. Wilt u een bijzettafel met een echt uniek design kopen? Dan is bijzettafel Cumi van Zuiver, net als bijzettafel Mico, een goede keus.