Inloggen


Login Registeren
0
Home - Stoelen - Bureaustoelen

Luxe bureaustoelen, gemakkelijk online kopen

U zit de hele dag aan uw bureau? Dan is een luxe bureaustoel onmisbaar. Bij Meubelen-Online heeft u veel keus en zult u vast en zeker slagen als u een luxe bureaustoel wilt kopen. Van hip modern design tot bureaustoelen met een vintage look. Onze collectie bevat het allemaal.

Bezig met laden...

Een greep uit de collectie

De ergonomisch gevormde luxe bureaustoelen zijn gemaakt van leer, kunstleer, stof en metaal. Het zijn design bureaustoelen die wij veel verkopen. De mooie en handige luxe bureaustoelen zijn geschikt voor de Home Office en zakelijk gebruik. 

Luxe bureaustoelen 

Alle luxe bureaustoelen zijn voorzien van wielen, zodat u flexibel bent op uw werkplek. Standaard zijn de stoelen voorzien van harde wielen voor vloerbedekking en niet kwetsbare vloeren. Bij kwetsbare vloeren zoals bijvoorbeeld parket en de meeste plavuizen adviseren wij om gebruik te maken van "zachte" wielen. Luxe bureaustoelen zijn in hoogte verstelbaar en sommige zijn voorzien van een extra kantelstand. Alle stoelen hebben 1 jaar garantie op de constructie. Onze luxe bureaustoelen zijn bovendien scherp geprijsd. Mocht u een grotere hoeveelheid stoelen nodig hebben, vraag dan een speciale offerte op door contact met ons op te nemen .


Beoordeling door klanten: 8.5 / 10 - 191 beoordelingen
Aantal stemmen: 191 Meubelen-Online
8.5 10
Beoordeling door klanten: 8.5 / 10 - 191 beoordelingen