Verleng ladeblok grijs hoogte verstelbaar

Speciaal verleng-ladeblok om naast je bureau te zetten zodat je meer werkruimte hebt. Hoogte verstelbaar en blad in de kleur van je bureau.

Maximale levertijd

3-4 weken

€ 549,00
Prijs per stuk

 

Het aantal EuroSpaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 21
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 
Verleng ladeblok grijs hoogte verstelbaar.  Met een verleng-ladeblok kun je de werkruimte op je bureau vergroten. Een verleng-ladeblok zet je namelijk niet onder je bureau maar naast je bureau. Het ladeblok zelf is wit en het blad van het ladeblok is hetzelfde als van je bureau, je kunt daarbij kiezen uit de kleuren wit, grijs, antraciet en blank hout. Het verleng-ladeblok is hoger dan een gewoon ladeblok en het is ook nog in hoogte verstelbaar van 72-76cm waardoor het perfect aansluit op de hoogte van je bureau. Je kunt dit ladeblok gebruiken bij al onze in hoogte verstelbare bureaus. Hier zie je precies bij welke bureaus je deze speciale ladeblokken kunt gebruiken: Verstelbare bureaus van Meubelen-Online.
Maar het is uiteraard ook mogelijk om dit in hoogte verstelbare verleng-ladeblok te gebruiken in een andere situatie. 
Pennenbak: In de bovenste lade zit een handige pennenbak. Je kunt deze pennebak naar voren of naar achteren schuiven binnen de lade of eventueel verwijderen.

* Verleng-ladeblok
* 4 Lades
* Topblad grijs
* Verdekte handgrepen
* Met pennenbak
* Afsluitbaar
* Gemonteerd
* Onderhoud vochtige doek
* Afmetingen breedte: b=42cm
* Diepte: d=80cm
* Hoogte verstelbaar h=72-76cm
* Gratis thuis bezorgen
Laatst bekeken producten