Inloggen


Login Registeren
0
Home - Kasten - Dressoirs

Dressoirs online kopen

Bij Meubelen-Online vindt u een inspirerende collectie dressoirs. Zoekt u een modern design dressoir of een meer tijdloos dressoir, een goedkoop of juist een meer luxe dressoir, wij willen u inspireren in onze webwinkel met mooie strakke dressoirs voor een scherpe prijs. Meubelen-Online heeft dressoirs afgewerkt in hoogglans, mat zoals dressoir Bergen of helemaal van hout zoals dressoir Moss
Bezig met laden...

Dressoirs zijn sfeermakers

Een dressoir is een uitermate handig meubel waar u veel in kunt opbergen. Meubelen-Online heeft dressoirs in verschillende afmetingen voor mensen met een grote of een kleine kamer. Dressoirs worden meestal gebruikt in de eetkamer in combinatie met een tafel en eetkamerstoelen. Het is daarom verstandig om de kleur en stijl van een dressoir en een eethoek op elkaar af te stemmen. 
In de eetkamer is vaak minder sfeer dan in de zitkamer en dat kunt u prachtig compenseren met een goed gekozen dressoir van Meubelen-Online. Omdat de meeste dressoirs niet zo hoog zijn heeft u de ruimte om een mooi kleurrijk schilderij boven het dressoir te hangen. In combinatie met 1 of 2 lampen op het dressoir kunt u veel sfeer aanbrengen in de eetkamer.

Een design dressoir hoeft niet kostbaar te zijn

Een design dressoir is vaak een kostbaar meubel. Maar niet bij Meubelen-Online want bij ons vindt u al een goedkoop dressoir zoals Comdesign vanaf slechts € 429,- Dat maakt het extra leuk om een design dressoir online te kopen. U hoeft zich geen zorgen te maken over de vraag hoe u het dressoir thuis moet krijgen want alle dressoirs van Meubelen-Online worden gratis thuis bezorgd.
Wanneer u nog vragen heeft over bijvoorbeeld de afmetingen van bepaalde vakken in een dressoir, stuur ons dan een email via de rubriek Contact of bel uw aanspreekpunt 058-2152877