Inloggen


Login Registeren
0
Home - Tafels - Bureaus

Grote collectie bureaus

Als je online een bureau wilt kopen vind je een grote collectie bij Meubelen-Online. Of je nu op zoek bent naar een goedkoop bureau of een design bureau voor je eigen Home Office, of een professioneel bureau voor een kantoorinrichting, Meubelen-Online heeft een grote collectie bureaus om uit te kiezen. De bureaus van Meubelen-Online zijn scherp geprijsd en worden snel geleverd. Voor vragen over al onze bureau's bel je met telefoon +31(0)582152877 

Bezig met laden...
NEW!
€ 179,00
NEW!
€ 199,00
NEW!
€ 269,00
NEW!
€ 339,00
NEW!
€ 339,00
   1  2 3  

Bureaus voor je Home Office

Voor je eigen thuiswerkplek heeft Meubelen-Online goedkope bureaus zoals bureau Basic en design bureau's zoals bureau Barbier in alle soorten en maten. Je vindt hier bijvoorbeeld witte bureaus en bureaus met lades zoals bureau Woest of een apart ladeblok. Je kunt hiermee in de woonkamer een leuke werkhoek maken die aansluit op de stijl van je interieur. Of je kunt een aparte kamer inrichten voor je eigen Home Office en Meubelen-Online biedt je veel keus in kleine en grote bureaus van hout, glas of metaal. Sommige bureau's en werktafels kun je in hoogte verstellen om een optimale en gezonde werkhouding te vinden, zoals bijvoorbeeld bureau Office desk welke je in veel afmetingen en kleuren kunt krijgen.

Professionele bureaus

Als je een kantoor wilt inrichten of een werkplek waar je veel uren gaat doorbrengen dan heeft Meubelen-Online een grote collectie bureaus die je helemaal naar je eigen smaak kunt samenstellen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een klein of groot bureau met de mogelijkheid er een hoekbureau van te maken, zoals bureau Workspace.
Meubelen-Online heeft professionele bureaus in verschillende kleuren zoals wit. grijs, antraciet, bruin en naturel.
In aansluiting op de grote collectie bureaus heeft Meubelen-Online ook een collectie vergadertafels zoals de in hoogte verstelbare werktafel Alpha en bureaustoelen zoals bureaustoel DOC.

In hoogte verstelbare bureaus

Voor een gezonde werkhouding en om rug- en nekklachten te voorkomen is het belangrijk dat zowel je stoel als je bureau in de voor jou juiste hoogte gesteld kunnen worden. Meubelen-Online heeft zowel bureaus die je handmatig in hoogte kunt verstellen zoals bijvoorbeeld bureautafel Beta als een collectie bureaus welke je elektrisch in hoogte kunt verstellen. Bekijk bijvoorbeeld eens onze uitgebreide collectie zit-sta bureaus MOVE. Voor een gezonde werkhouding is medisch bewezen dat het goed is om zitten en staan te werken regelmatig af te wisselen. Met onze bureaus MOVE kun je met een druk op de knop je bureau veranderen van een zit-bureau in een sta-bureau. Je kunt gewoon al je spullen laten staan dus makkelijker kan niet. Bij de bureaus MOVE kun je zelfs meerdere hoogtes programmeren waardoor het bureau met een druk op de knop automatisch naar de door jou ingestelde hoogte gaat.
De elektrisch verstelbare bureaus MOVE van Meubelen-Online zijn leverbaar in wit, grijs en antraciet kleur, in veel verschillende afmetingen, in een basic- of een luxe design uitvoering en met extensies om er een in hoogte verstelbaar hoekbureau van te maken. 
Mocht je speciale vragen of wensen hebben over onze in hoogte verstelbare bureaus neem dan contact op met Meubelen-Online telefoon +31(0)582152877


Beoordeling door klanten: 8.4 / 10 - 191 beoordelingen
Aantal stemmen: 191 Meubelen-Online
8.4 10
Beoordeling door klanten: 8.4 / 10 - 191 beoordelingen