Inloggen


Login Registeren
0
Home - Tafels - Bureaus

Een design bureau online kopen

Wie een uniek bureau wil kopen dat niet alleen functioneel is maar uw werkplek ook een beetje meer cachet geeft, kan terecht bij Meubelen-Online. Bij ons kunt u mooie design bureaus kopen voor een kleine prijs. Meubelen-Online heeft design bureaus van verschillende merken, zowel van hout, wit hoogglans als glas. Voor vragen telefoon +31(0)582152877 

Bezig met laden...
   1  2  

Speels, chique en stijlvol

Meubelen-Online heeft design bureaus voor iedereen. Bureaus die stijlvol zijn, zoals bureau Twist van Zuiver, en speels, zoals bureau Cottage Gaat u echter voor een heel chique variant voor uw Home Office, dan is bureau Plaza een goede keus. Dit kleine bureau is uitgevoerd in hoogglans en chroom en is in het bezit van een lade. Ook bureau Spic laat zien dat mooi design een chique uitstraling heeft en helemaal niet duur hoeft te zijn.

Wandtafel als alternatief

Naast de vele design bureaus die wij verkopen, kan ook een smalle wandtafel als bureau gebruikt worden. Door bij bijvoorbeeld wandtafel Magnus een kleine stoel te zetten, doet hij gemakkelijk dienst als bureau of als kaptafeltje in de slaapkamer. Heel bijzonder zijn ook onze bureautafels Alpha welke je in hoogte kunt verstellen en het robuust uitziende bureau Woest die zeker niet misstaat in ieder Home Office. Neem gerust een kijkje.


Beoordeling door klanten: 9.5 / 10 - 159 beoordelingen
Aantal stemmen: 159 Meubelen-Online
9.5 10