0
Home - Kantoormeubelen - Bureaus - Klein bureau

Klein bureau erg handig

Er is veel vraag naar kleine bureaus en ik begrijp wel waarom. Veel mensen willen thuis een kleine werkplek inrichten voor zichzelf of andere huisgenoten. Een klein bureau neemt niet veel ruimte in en kun je zowel in de woonkamer kwijt als in bijvoorbeeld een studeerkamer of een studentenkamer.
Bekijk hier de volledige collectie bureaus van Meubelen-Online

Als je nog meer wilt weten over kleine bureaus
* Lees verder onder aan de pagina!
Bezig met laden...

Welke afmetingen hebben kleine bureaus?

Het kleinste bureau wat wij in de collectie hebben is bureau Honkytonk, een leuk en klein bureau gemaakt van een zwart metalen frame met een ingelegd blad van eiken of zwart essen. Als je een klein slagje groter zoekt dan kom je bijvoorbeeld uit bij het kleine bureau Beta van 120x80cm. Dit bureau voldoet aan alle eisen die je aan een goed bureau kunt stellen en is leverbaar in verschillende kleuren. Sommige mensen gebruiken dit kleine bureau ook als een eettafel en dat kan heel goed.

Er zijn kleine bureaus met wat open vakken of met lades. Maar je kunt een klein bureau altijd aanvullen met een los ladeblok. 

Verstelbare kleine bureaus

Een klein bureau kan best heel professioneel zijn. Dat zie je bijvoorbeeld bij bureaus die in hoogte verstelbaar zijn. Dit is een klein maar profissioneel bureau net een topkwaliteit bovenblad. De stalen poten zijn afgewerkt in grijs en kun je in hoogte verstellen voor de meest prettige werkhouding.
Hier kun je alle verstelbare bureaus van Meubelen-Online bekijken en hier alle zit sta bureaus.

Kleine hoekbureaus

Als je een klein bureau zoekt maar toch wel een beetje ruimte hebt overweeg dan eens een klein hoekbureau. Bij een klein hoekbureau moet je wel rekenen op een afmeting van minimaal 160cm. Het is dan bijzonder handig dat je de hoek zowel aan de linkerl als de rechterkant kunt gebruiken.
Een van de meest verkochte bureaus is het kleine hoekbureau Profi van 160cm.

Kleine elektrische bureaus

Om mijn enthousiasme compleet te maken wijs ik je graag op ons kleine elektrische bureau Move-1. Je hebt dan een klein bureau van 120x80cm in een professionele kwaliteit die je ook nog elektrisch in hoogte kunt verstellen van een zit bureau in een sta bureau. Kijk hier om alle elektrische bureaus te bekijken.

Het is dus heel goed mogelijk om een klein bureau te kopen wat toch aan alle professionele eisen voldoet. Heb je nog vragen bel dan met Meubelen-Online +31(0)645312785


Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen
Aantal stemmen: Meubelen-Online
10
Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen