Woonwinkel

Woonwinkel Meubelen-Online in Leeuwarden 350m2

Voorstreek 4
8911JN Leeuwarden
* SHOWROOM op afspraak geopend ma-za 10.00-17.00 
* Maak een telefonische afspraak +31(0)58-2152877
* ROUTE EN TELEFOON Contact & FAQ

Als je in de buurt woont van Leeuwarden en je zoekt een inspirerende woonwinkel kom dan eens een kijkje nemen bij Meubelen-Online.nl. Je vindt onze woonwinkel in het oude centrum van Leeuwarden. Je kunt vrijblijvend ronddwalen op de verschillende verdiepingen in ons oude grachtenpand en veel leuke ideeën opdoen voor bij jou thuis. Bekijk onze welkomstboodschap in bovenstaande video.

Meubelzaak Leeuwarden

In de meubelzaak van Meubelen-Online vind je een grote collectie meubelen en woonaccessoires. De woonaccessoires kun je gelijk meenemen en de meubelen kun je bestellen in de meubelzaak zelf of in de webwinkel van Meubelen-Online.nl. Alle meubelen worden vanuit ons magazijn in Utrecht gratis bij je thuis bezorgd in heel Nederland en België dus je hoeft er niet zelf mee te slepen. 
 

Woonwinkel met sfeer

De woonwinkel is gevestigd in een oud grachtenpand en bestaat uit 3 verdiepingen. In de woonwinkel van Meubelen-Online.nl zie je een groot aantal sfeerpresentaties. Op maar liefst ruim 250m² zie je combinaties van meubelen en woonaccessoires. Het gaat om het gevoel wat je krijgt in je interieur en daarom willen wij al je zintuigen prikkelen. Je kunt bij ons kijken, voelen, ruiken en vaak ook proeven van onze heerlijke thee en lekkere hapjes. Laat je inspireren in de woonwinkel van Meubelen-Online en ga thuis lekker aan de slag met alle nieuwe ideetjes. Want uiteraard volgen wij alle nieuwe woontrends. Bij ieder bezoekje aan onze woonwinkel zie je dan ook weer nieuwe sfeerplaatjes. 

Meubelen in de woonwinkel

In de woonwinkel van Meubelen-Online vind je presentaties van de meeste meubelen uit onze webwinkel. Mocht je speciale interesse hebben voor een bepaald meubel check dan even of het aanwezig is want wij hebben een wisselende collectie. 

Eetkamerstoelen in de woonwinkel

Eetkamerstoelen zijn een van onze specialisaties en je vindt een enorme collectie in onze woonwinkel in Leeuwarden. Je vindt de eetkamerstoelen zowel in de vakkenkasten als in sfeerpresentaties bij de eethoeken. In de woonwinkel van Meubelen-Online wordt de styling van de eethoeken bovendien aangepast aan de seizoenen, heel inspirerend!

Banken en fauteuils in de woonwinkel

Banken en fauteuils lenen zich bij uitstek voor een sfeervolle presentatie en wij vinden het erg leuk om ons daarop uit te leven. Je vindt bij ons dan ook geen banken en stoelen op een rijtje maar alleen kleine huiskamers waarbij we inspirerende combinaties van kleuren en materialen laten zien. Meubelen-Online heeft vele jaren ervaring met banken en fauteuils en als je wat achtergrondinformatie zoekt kijk dan eens in onze categorie Banken.

Woonaccessoires in de woonwinkel

Met accessoires kun je heel mooi jouw persoonlijke karakter van je interieur laten zien. Of je woonaccessoires nu meeneemt van je vakanties of koopt in de woonwinkel van Meubelen-Online, je kunt er heerlijk mee stylen en laten zien wie jij bent. In onze woonwinkel vind je een wisselende collectie kussens, plaids, kandelaars, spiegels, klokken en verrassingen welke je gelijk kunt meenemen.Meubel outlet Leeuwarden

In de woonwinkel van Meubelen-Online in Leeuwarden vind je ook onze meubel outlet. Wanneer bepaalde meubelen uit de collectie gaan of als wij een leuke partij meubelen op de kop hebben getikt dan verkopen wij ze voor een extra lage prijs uit in onze meubel outlet in de woonwinkel. De meubelen uit de outlet collectie zijn nieuw en je krijgt dezelfde garantie als op al onze meubelen. Wel is het zo dat bij de outlet meubelen vaak geen verpakking aanwezig is dus je moet ze zelf mee naar huis nemen.

Advies in de woonwinkel

In de woonwinkel van Meubelen-Online krijg je persoonlijk advies van een van onze interieuradviseurs. Vaak is het heel verhelderend om samen om de tafel te gaan en ons te laten weten welk interieurprobleem jij wilt oplossen. Neem dan foto's mee en misschien een schetsje van de ruimte die je wilt inrichten zodat wij een goed beeld krijgen van jouw probleem. Bij Meubelen-Online hebben wij veel ervaring met het geven van interieuradvies dus we kunnen je gegarandeerd aan goede ideeën helpen. 
Interieuradvies, of dat nu beknopt is of uitgebreid, is bij Meubelen-Online.nl altijd gratis en vrijblijvend. Als je een meer uitgebreid advies wilt maak dan eerst even een afspraak per e-mail zodat je zeker weet dat we tijd voor je hebben en er een interieuradviseur voor je beschikbaar is.

Route naar woonwinkel Meubelen-Online.nl

De woonwinkel van Meubelen-Online is gevestigd in hartje centrum van Leeuwarden aan een oude stadsgracht. Het is daarom raadzaam om even de route te bekijken in de rubriek Contact. Daar vind je alle adres gegevens en een plattegrond van Google Maps. In de buurt van de woonwinkel van Meubelen-Online.nl zijn vele betaalde parkeerplaatsen en tevens een moderne parkeergarage. 

Openingstijden woonwinkel Leeuwarden

In de rubriek Contact vind je ook de openingstijden van de woonwinkel van Meubelen-Online. Op feestdagen en bij speciale evenementen kunnen de openingstijden worden aangepast, check het voor je komt. Als je niet in staat bent de woonwinkel te bezoeken tijdens de openingstijden maak dan even een afspraak dan zorgen wij er voor dat je langs kunt komen op een moment waarop het jou past.

Gastvrije ontvangst woonwinkel Leeuwarden

Het is in onze woonwinkel niet alleen heel inspirerend maar het is ook heel gezellig! Bij Meubelen-Online hechten wij veel waarde aan een persoonlijk contact en we vinden het leuk om jou te ontvangen. We heten je dan ook van harte welkom met een heerlijk kopje thee en soms hebben we daar lekkere hapjes bij.
In de directe omgeving van onze woonwinkel in Leeuwarden zijn veel restaurants en gezellige terrasjes aan het water. Een selfie wordt beloond in de woonwinkel

In de woonwinkel van Meubelen-Online vind je vele fotowaardige presentaties. Echte plekjes waar je een fijn gevoel bij krijgt en die jou en je vrienden zullen inspireren. Maak een selfie in zo'n sfeervolle presentatie, deel hem met je vrienden op Facebook en tag ons. Laat deze actie even weten via onze email info@meubelen-online.nl en we sturen je een speciale kortingsbon voor 10% Korting op je eerstvolgende bestelling!

Als je vragen hebt over de woonwinkel van Meubelen-Online bel dan met telefoonnummer +31(0)58-2152877

Ik heet je van harte welkom, 
Dick Mirck | Interieuradviseur