Inloggen


Login Registeren
0
Home - Tafels - Eettafels

Design eettafel kopen bij Meubelen-Online

Wilt je graag een mooie en functionele eettafel kopen? Bij Meubelen-Online zul je zeker slagen. Wij hebben een ruime collectie eettafels en vergadertafels in verschillende stijlen en kleuren. Je vind bij Meubelen-Online grote houten eettafels, trendy glazen eettafels, uitschuifbare eettafels en vergadertafels en ook kleine keukentafels. Voor vragen telefoon +31(0)582152877

Bezig met laden...
  1 2  3   

Om te beginnen verkopen wij bij Meubelen-Online veel licht gekleurde eetkamertafels, zoals de lichte houtkleuren en wit. Licht gekleurde tafels zijn ruimtelijk om mee te werken en voelen uitnodigend aan. Voor de eetkamer adviseren we vaak wat grotere eettafels waar met gemak vier, zes of meer eetkamerstoelen aan kunnen. Voor een kleinere ruimte, zoals een keuken, hebben we speciale kleine afmetingen eettafels en uitschuifbare eettafels of verlengbladen. In welke ruimte de eettafel ook staat het is altijd een gezellige plaats om samen te zijn bij ontbijt, lunch en diner.

De laatste trends

Ook wanneer u een eettafel gaat kopen, spelen trends een grote rol. Een van de laatste trends zijn eettafels met een mat wit bovenblad en licht bruine houten poten. Een voorbeeld hiervan is eettafel Ontario. Dit soort warme en eigentijdse eettafels lenen zich goed om te combineren met andere meubels en eetkamerstoelen. Eettafels die ook goed te combineren zijn, zijn de witte hoogglans eettafels die wij verkopen.

Het voordeel van uitschuifbare eettafels

Naast trendy tafels met vaste afmetingen, hebben we bij Meubelen-Online ook handige eettafels in de collectie die u groter kunt maken naar behoefte. Het gaat hierbij om uitschuifbare eettafels en eettafels met verlengbladen. Uitschuifbare eettafels hebben wel een naad in het midden, verlengbare eettafels niet.

Wanneer er gasten komen kunt u de uitschuifbare eettafel vergroten door middel van inlegbladen. De ovale eettafel Dali is hier een mooi voorbeeld van. Eettafels waar u losse verlengbladen aan kunt haken hebben geen naad in het midden. Bij eettafels met verlengbladen kunt aan één of beide kanten van de eettafel bladen inhaken wanneer u gasten ontvangt, bijzonder handig!


Beoordeling door klanten: 8.5 / 10 - 191 beoordelingen
Aantal stemmen: 191 Meubelen-Online
8.5 10
Beoordeling door klanten: 8.5 / 10 - 191 beoordelingen