0
Home - Kasten - Wandrekjes en Muurplanken
Wandrekjes-en-Muurplanken

Wandrekjes

Op zoek naar een leuk wandrekje of muurplank om wat fotolijstjes, plantjes of decoratieve voorwerpen op te zetten? Bekijk dan eens de collectie van Meubelen-Online. Als je wilt weten wat je allemaal kunt doen met een decoratief wandrekje:

* Lees verder onder aan de pagina!
Bezig met laden...

Wandrekje in de keuken

De keuken is een goede plaats om een paar wandrekjes of muurplanken op te hangen. Het geeft een speels en sfeervol effect om een open wandrekje in te richten met decoratieve voorwerpen. Je kunt dan denken aan wat kleine plantjes, fotolijstjes van je geliefden of bijvoorbeeld kookboeken. 
Als je het wandrekje helemaal vol zet met groene plantjes en je laat ze even goed doorgroeien dan krijg je een muur van groen in de keuken, erg mooi en eigentijds.
En als je graag kookt dan is het handig om je kookboeken bij de hand te hebben door ze in een wandrekje te zetten samen met andere voorwerpen die met koken te maken hebben. Je zou er bijvoorbeeld ook je kruidenverzameling bij kunnen zetten of een oude pepermolen.

Wandrekje in de woonkamer

Als je een wandrekje ophangt in de woonkamer dan wil je wel dat het een mooi wandrek is die bij de rest van je interieur past. De wandrekjes van Meubelen-Online mogen gezien worden, ze zijn gemaakt van eigentijdse materialen en passen in verschillende stijlen interieurs. En toch zijn ze heel betaalbaar zoals bijvoorbeeld het decoratieve wandrek Honkytonk

Wandrekje bij de bartafel

Als je boven je bartafel in de keuken of woonkamer een bijpassend wandrekje hangt dan maak je een prachtige combinatie. Meubelen-Online heeft in de showroom een leuk voorbeeld hiervan. Boven de bartafel Honkytonk hebben wij een wandrekje Honkytonk opgehangen. Daarin kun je flessen wijn en glazen kwijt. En misschien een paar boekjes over wijn. En een aantal bakjes die je kunt gebruiken voor nootjes staan er ook erg leuk bij. 

Wandrekje voor boeken

Als je veel boeken hebt die je op een specifieke plaats bij de hand wilt hebben dan heeft Meubelen-Online het strakke wandrek Honkytonk. Dit is een stevig wandrek die veel gewicht kan dragen en die je met een gerust hard vol met boeken kunt zetten.

Witte muurplank

Ook een witte muurplank vind je bij Meubelen-Online. Uiteraard niet zo'n eenvoudige muurplank die je in een bouwmarkt kunt kopen maar meer decoratieve muurplanken met uitstraling. Bekijk maar eens de witte muurplanken Wittevilla van het merk NovaSolo. Deze muurplanken hebben iets extra's dankzij de vormgeving en afwerking. De ophanging van deze muurplanken is verdekt en zie je dus niet.

Muurplanken combineren

De muurplanken van NovaSolo kun je heel mooi combineren met elkaar. Deze muurplanken zijn leverbaar in 4 verschillende lengtes. Je kunt er dus een aantal speels boven elkaar ophangen. We hebben hiervan een voorbeeld gemaakt bij de muurplank Wittevilla 120cm
Het geeft een heel leuk effect als je deze combinatie van witte muurplanken inricht met wat serviesgoed, fotolijstjes en groene plantjes. Je kunt er zelfs een klein lampje bij zetten als er een stopcontact in de buurt zit. Deze combinatie samen is net een groot schilderij maar dan driedimensinaal.

Wandrek industrieel

Erg veel belangstelling is er voor wandrekjes met een industriële uitstraling. Het wandrek Honkytonk is sluit hier naadloos op aan. Het wandrek Honkytonk heeft een strak metalen frame in de kleur mat zwart. En de voor de planken kun je kiezen uit bruin hout of zwart. Het wandrekje Honkytonk met bruin hout is wat speelser en de variant met zwart hout komt wat stoerder over. Het leuke van deze wandrekjes Honkytonk is dat ze een asymmetrische vorm hebben, dat geeft meer uitstraling.

Wandrekje veilig ophangen

Als je boeken of bijvoorbeeld flessen drank in een wandrek zet dan kan het best een heel gewicht zijn met elkaar. Zorg er daarom voor dat het wandrek stevig komt te hangen. Bij de wandrekjes worden geen schroeven of bevestigingsmaterialen geleverd omdat er te veel verschillende mogelijkheden zijn. Je hebt wanden van hout, muren van steen en holle wanden van gipsplaat. Voor al deze wanden dien je verschillende soorten schroeven en pluggen te gebruiken. 

Wandrekje hoog ophangen

Het kan zijn dat je in een wandrekje spullen wilt opbergen waar kleine kinderen niet aan mogen komen. Hang het wandrekje in dat geval dan zo hoog dat ze veilig zijn voor nieuwsgierige kinderhandjes. En hang het wandrekje uiteraard stevig op.

Ik wens je bij voorbaat veel plezier van een leuk wandrekje van Meubelen-Online. Voor vragen over onze wandrekjes en muurplanken bel je met +31(0)58-2152877


Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen
Aantal stemmen: Meubelen-Online
10
Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen