Vitrinekast Honkytonk 150cm glas met zwart

De basic meubelen uit onze collectie Honkytonk zijn mooi te combineren. Industriële vormgeving voor een betaalbare prijs.

Maximale levertijd

3-5 werkdagen

€ 379,00
€ 199,00
Prijs per 

 

Het aantal EuroSpaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 7
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 
Vitrinekast Honkytonk 150cm glas met zwart. Voor deze vitrinekast Honkytonk met zijn industriële design heeft iedereen wel een mooi plekje in huis. In eerste instantie denk je aan de woonkamer, je kunt de kast dan mooi inrichten met een combinatie van serviesgoed en leuke sculpturen. Maar de industriële vormgeving van deze vitrinekast Honkytonk leent zich ook erg goed voor gebruik op bijvoorbeeld een werkkamer. En zelfs als je artikelen wilt presenteren in een winkelruimte of op een beurs dan kun je de meubelen uit onze collectie Honkytonk mooi als display gebruiken. 
De collectie Honkytonk is gemaakt van een mat metalen frame met planken van zwart essenhout. De 2 deuren en zijkanten zijn ingelegd met helder glas. De collectie Honkytonk bestaat uit een groot aantal open boekenkasten, boekenrekken en tafels. Bij sommige artikelen uit onze collectie Honkytonk kun je de planken ook in eiken krijgen. De meubelen in de collectie Honkytonk zijn onderling erg goed combineerbaar.

* Vitrinekast Honkytonk
* Deuren en zijkanten helder glas
* Frame mat zwart metaal
* Planken melamine zwart essen
* Ongemonteerd
* Afmetingen breedte: br=77cm
* Diepte: d=35cm
* Hoogte: h=150cm
* Gratis bezorgen
Laatst bekeken producten